isilkubraa Merhaba hanımlar 23+4 haftalık hamileyim detaylı ultrasonda suyun az dedi doktor bol su içen biriyim ama nasıl oldu anlamadım , benim gibi yaşayan vardır illaki lütfen yardım edin ne yapmam gerekiyor korkuyorum bebeğime bir şey olmasın
Aysobaciniz isilkubraa o haftalarda banada suyu azalmış dedi, bol limonlu su içiyordum su içermediğim için sonra gittğimde sıkıntı yok suyu normal dedi şuan 39+3 deyim bir sorun olmadı
Fatmanureser isilkubraa havuç ve suyu çok iyi geliyor canım düzenli kullan çok faydası olucak korkulacak bişey yok içini ferah tut doktor kontrol sıklaştir. Sürekli tatlı biseyler ye bol su içersin o zmn
Dilaraeslem isilkubraa havuç suyu öneriliyor normal havuç zannetmem işe yarasın çünkü 1 bardakta belki 8-10 tane havuç var ama siz 1 eke de 8-10 tane havuç yiyemezsiniz. Sabah öğle akşam 1 er bardak havuç suyu içseniz günde 30 tane havuç yemeniz gerekir. Birde şekeriniz varsa havuç suyu içerken dikkatli olun şekeri yükseltiyor
Gamzeparlak1 isilkubraa Ye ha kendisi ha suyu aynı şey. Ben de yiyorum,bebek suyu ile ilgili sorunum olmamasına rağmen. Düzelir telaş yapma canım.
hsqldnbebeqm isilkubraa suyunu içmelisiniz. Havuç yemekten ziyade. Havuç suyu diye öneriyorlar çünkü.
Emine_clk01 isilkubraa benim de azdı dr havuç suyu iç dedi ben de kendisini yesem olmaz mı dedim ne kadar yiyebileceksin ki dedi eğer havuç suyunu içemiyorsan içine limon sık dedi yada diğer meyve sularından karıştır iç dedi baya işe yaradı suyumda migroslarda satılıyor ben ordan aldim ictim portakal suyu ile karışık havuç suyu exotic markası eğer alırsanız .bakalım yarın kontrolüm var belki sezeryana alır
isilkubraa Fatmanureser ya çok sağolun moral oldu ilk defa anne olacağım ilk gebelik korkuyorum en ufacık şeyden dediğinizi yapacağım
hsqldnbebeqm isilkubraa pörmümüş olmicak kıtır kıtır olandan olucak katı meyve sıkacağından geçirilicek. İlave bişey asla olmicak. Tatlandırıcak bişey olmicak yani şeker tuz vs. Youtubede videosunu izledim 5 gün uygulanıcak sabah akşam diyor. 5günden sonra gidin kontrol ettirirn etkisi hemen çıkar. Eğer daha tam olmamşsa kürü uygulamaya devam.