BaharNalbant Kızlar 18 haftalık hamileyim tetenoz aşısı kaçıncı haftalarda vuruluyor?Doktorum bu konu hakkında henüz birşey demedi.
Karadenizli_ BaharNalbant ben 20. haftamda vuruldum fakat bildiğim kadarıyla bunu doktorlar değil sağlık ocakları takip eder. onlar sizi ara izleme ve aşıya çağırır.
BaharNalbant Karadenizli_ Anladım ama sağlık ocağında benim kaydım yok daha doğrusu adres ikametkahım yaşadığım şehirde değil bu yüzden ne yapmalıyım bilemedim
Htcnaz 20 haftaya yakın vuruluyor bebeğiniz hareketlerini hissetmeye basladığınız andan itibaren 1 hafta sonra felan vurmaya başlarlar
Sedacannn BaharNalbant e devletten sana yakın olan aile hekimine taşımalısın sonrada gidip orda 29. haftada tetanoz aşını yaptırabilirsin ayrıca gebe izlenimden de belli dönemlerde tahlil için çağrıyorlar ihmal etmeyin
mehmel54 BaharNalbant benimde yoktu 5 aylik hamileydim gittigimde ikametgâhımı aldırdım once ama gerekte yokmus sanirim oyle demislerdi yani ikametgah almadan da kayıt yapılıyormuş ihmal etme derim bu arada bana 24 haftalıkken yapıldı sanırım ilk gittiğimde 1 ekimde ikincisini olucam