elmaliturtamm Yaseemiiin eşim pırlanta sektöründe 😂aslında 2 ct beştaş yapacaktı, ama sanırım pırlanta su yolu bilekliğe döndü 😃
Selin12- Yaseemiiin benimki odun oldugu için yine hiç birsey almaz bugün doğum günüm olmasına rağmen adam odun olunca tek bir söz bile etmiyor
Merveikratanem Yaseemiiin valla bilmiyorum ne alacağını zorlamakta istemiyorum kızımda iki tane bileklik aldı kurban kestirdi ikimiz için 2 ay sonra evlilik yıldönümünüzdü Apple TL tablet aldı arabayı zaten ortak kullanıyoruz işi çok yakın olunca ek masrafa gerek yok zaten ev borçu ödüyor ayıcık alıp gelebilir belki çünkü çiçek sevmiyorum belki hiç beklenmedik bir şey yapar alır gelir çünkü her an hersey yapabilir kocam bu konuda süprizlerle doluyuz tanışma günü evlilik yıl dönümü doğum günü hiç boş geçmez evlilik yıl dönümü birde eşimin doğum günü en mahçup oluyorum ☺️
Tgba0161 Robot süpürge istedim, doğumuma 40 gün var şimdiden aldı çok şükür. 2 çocukla koca evi temizlemem zor olur diye ihtiyacımın olan bir hediye istedim 😊💐
elftrndmrci Yaseemiiin doğum günümle doğumum peşpeşe büyük hissetmek istiyorum bu sene 😀😀 ama hiç bir fikrim yok bekleyeyim🙈
Guney16_Enes21 Yaseemiiin Bişey istemedim beklemiyorum da. Şuan ona ayıracak maddi imkanı yok kendisini zorlamasını istemem. Yanımda olup elimi tutup merhametle halimi anlaması yeter. Normalde imkanı olduğunda bir dediğimi ikiletmez. İlk çocuğumuzda telefon almıştı ihtiyacım olmadığı halde
Bede Sey0kan https://www.googleadservices.com/pagead/aclk?sa=L&ai=DChcSEwjQ8vvrp5zzAhVF-VEKHTAvDcUYABAWGgJ3cw&ae=2&ohost=www.google.fr&cid=CAESQOD2rJ35ckkvoX_bjDNEZjx5iVvPXSVg2O7QeyXcZH_gNGYwZm6p49mejVrwewsb_4dERCk5URoeFavErlUN0HU&sig=AOD64_0f5mbglmUrMILv4V7KGLtLn9gHtQ&ctype=5&q=&ved=2ahUKEwiuqfTrp5zzAhURCRoKHdTZCcMQwg96BAgCEGU&adurl=