suslubocu Gulcingezer kötü kokulu sarı veya kirli beyaz veya yeşil akıntı oluyor, eğer sebep mantarsa kaşıntı da olur. Ayrıca cinsel ilişki sırasında ağrı yapabilir
Gulcingezer suslubocu vala guzel aciklamissin tesekkur ederm ogrenmis oldum oyle bisey yok cok sukur bnde direk enfeksiyon benimki bakalim yumurtlama donemime gelmese iyi olurdu ona denk geldi
Aleyyo-09 Gulcingezer bence engellemiyor canım benim idrarımda hep iltihap çıkıyor nerdeyse 4 aydır bu ay hamile olduğumu öğrendim sağlık ocağına gittim tahlil için 5haftalık hamileyim hala az da olsa var dedi enfeksiyon.
Gulcingezer Aleyyo-09 cok tebrik ederm ins saglikla dogar bakalim canim ins bnde yeni yeni basladm yeni bitti regl zamanim ne zaman kismet olursa🙏🏻
Busra2013 Gulcingezer valla bende yıne kafıften gozukuo gıbı ıdrar yapınca bıraz yanıom karnımda bırsz agrıo doktor busı olmz dedı ama
Gulcingezer Busra2013 bende acayip yanma vardi ordan anladm zaten felaketti smdi rahatladm biraz bir iki gun daha surucek gbi benim
elfmoom Gulcingezer engellemez kuzum benim kronik enfeksiyonum var sürekli tekrarlar. hamileliğimde de aynı şekilde. zaten %90 her hamilede belirli ölçüde enfeksiyon görülür 🙏🏻 önemli olan ileri düzeylerde enfeksiyon olmaması
Gulcingezer elfmoom insallah kuzum benim cok uzun zamandr olmuyodu denizden gelince oldu yanma baya fenailac basladm bakalm ama bu ay tutmaz gibime geliyo hamilelik😔
bukusum Gulcingezer evet sanirim bemde kac aydir enfeksiyon tedavisi goruyorum 2 ay vajinal enfeksiyon gecen ay da idrar enfeksiyon tedavisi oldum. Benim bide 2.cocuk olcak. Ilki hemen ilk ayda kaldim ben 7 8 aydir hamile kalamadim 2. Ye
Gulcingezer bukusum vala bnde ilkine hemen kaldigim icin hic beklemedim bu nasil olur ne zaman olur bilemiyorm bnde bekliycm bakalm
Gulcingezer Busra2013 sirkeli su ile yika iyi gelir herseye demislerdi aynen bi de onu deniycen ise yarar diye dusunuyorm canim
Busra2013 Gulcingezer valla suyu kaynat sonra sogumasını bekle hafıf ılık sırkeyı koy daha sonra krem verdıyse doktor kremını sur pamuklu ıc camsdır gıy bole devam et bırsey kalmaz ınsallh
_edaa Gulcingezer konuyla alakalı bilgim yok ama ben enfeksiyonluyken gebe kalmıştım🙈 bilgim yoktu sonradan ögrendim enfeksiyon oldugunu baya da yogundu o zaman
Gulcingezer _edaa sknti yasadin mi peki benim bir kac gun snra ovulasyon donemine giricem ama kurtajdn snra ilk yumurtlama nasil olur bilemiyorumm