-ir3m Kızlar 6+6 haftalığım şuan 5 gün önce kahve rengi akıntım oldu acile gittim düşük riskim çıktı doktor progestan verdi günde 1 kere vajinal yoldan geceleri kullanıyorum öyle öneriyorlarmış fakat öncesinde ne kadar tuvaletimi yapsamda 1 saat sonra falan tuvaletim geliyor çok su içtiğim için aynı şeyleri yaşayan varmı tuvalete girsem etki etmiyormu acaba hiç ilaç tutmak da çok zararlı tecrübenizi paylaşırsanız çok sevinirim
Sametnida -ir3m ben hamileligimin basindan beri kullaniyorum . Suanda erken dogum riskine karşı . Su icip lavabya cikin sonra kullanip yatin
secoz evlatkokusu0806 Progestan verir doktor yan etki etmesin diye de vajinal almayı önerir isteyen ağızdan da öneriyor 😊
Mrvweeeeee -ir3m fayda eder cnm icinde eriyo o hemen zaten bide tuvaletide ordan yapmiyosn ki ole hemen pat diede akmaz herlde bende kullaniyormda oyuzden diorm bnmki erken dogum riski icin ama 31 haftadayim okdar takilma ole bsey olsa doktor gitme hic tuvalete falan der
-ir3m Mrvweeeeee evet doğru söylüyorsun zaten ilaç üzerinde herhangi bir zaman belirtilmemiş gündüz kullansam da illaki tuvalete gideceğim teşekkürler bilgi için
Sametnida -ir3m agizdan alimca cok fazla yan etkisi oluyor migde bulantisi bas donmesi kendini halsiz hissetme uykj ağırlığı , Dr ‘m benim vajinal kullanmami önermişti’
-ir3m Sametnida öyleymiş doktorum istirahat etmemi söyledi birde ağızdan kullansam bütün gün uyurum herhalde
Sedaaaa2 -ir3m yok ben en agır skntılı igne die biliyorum kötü düşünmeyin önlem amaçlı kullanılan ilaç
Deletedmom72727 Ben 22 haftalığım sürekli kullanıyorum vajinal yoldan yaptıktan sonra yarım saat uzanman yeterli sonradan tuvalete de gitsen birşey olmaZ. Yani tabii çok uçta ayağa kalktığın anda düşecek gibi koymadıysan sorun olmaz bende aynen 1 saat geçmeden tuvalete rahatça gidiyorum
Mercimekveannesi35 Bende 3 aydır 200 mg olanı fitil olarak günde 3 kez kullanıyorum.Fitil olmasına rağmen çok etkiledi beni inanılmaz halsizim,baş dönmem mide bulantım da var,tabi bunlar hamilelik etkiside olabilir ama ilacında etkisi çok fazla bence.