ArenAsilmomm Kızlar bu iğneyi kullanan var mı iyi geliyor mu işe yarıyor mu düşük engellemede , lekelenmede?
Elbet-birgun-kavusacagiz ArenAsilmomm bende progestan igne kullaniyorum doktorum ekstra prolutonda verdi pazartesinden itibaren ikisini bir vurulcam.. insallah ise yarar
ayselll123 ArenAsilmomm Duusk önleyici 10 haftalıkken başlamıştım şuan 22 haftalıgım lekenmem feln olmamasti hem progestan hem iğneyi kullanıyorum ikisinide doğum a kadar kullanmam gerekiyor
Saadet14 ArenAsilmomm 12.haftamda icerde kanama olduğunu soylediler ama hic normal kanamam olmadi 4 tane igne verdi her hafta 1 tane vurduracaksin dedi. 3 kez vurdurduk kontrole gittik kanama gecmis 4.ye gerek kalmadi. Derken 23.haftamda acilmam oldu yine bu igneyi verdi 3 gunde bir vurduruyorum. Bugun 25.haftama girdim
ayselll123 ArenAsilmomm Suan herşeyimiz 4/4 Luk Allah’ıma.binlerce.sukur olsun sadece iğne yağlı olduğu için vurulduğu zaman yakıyor 🤭🤣
gldn065807 ArenAsilmomm 7 haftalıkken başladım şuan 14 haftama giriyorum ilk bir hafta 2 günde bir vuruldum sonra da haftada bir kanama alanım vardı geçmiş denmişti ama buğun yine kahverengi akıntı geldi bakalım kontrolde ne diycek son bir ıgnem kaldı popom delik deşik 🙄 sağlıklı olsunda bunada razıyım