Fatma_4224 Kızlar cuma gunu doktor kontrüm vardı 18mm gelişmiş yumurtan var dedi çatlıyor mudur ki bugun kasık agrım vardı aşırı fazla ayreten şişkinlik ve gaz var ilişki yaşayacağız gun aşırı
yaseminan Fatma_4224 canım ben kaç kez sancım olduğunda doktora gittim doktorum yumurtluyorsun dedi çok nadir olsada bazı kadınlar yumurtlama sancısı çekiyormuş dedi
Momtheangel Ovulasyon testleri kullanabilirsin bunun için adet günün ilk gününden 14 gün sayınca yumurtlama günü belli oluyor genelde kadınların yumurtlama günleri bu günlerdir
Fatma_4224 Momtheangel canım doktor eşliğinde yumurta takibi yapılıyor bu yuzden test kullanmak istemedim açıkcası
Fatma_4224 yaseminan inşallah yumurtluyorumdur canım gecen ayda Boyle oldu doktor yumurtan gelişmiş dedikden 2 gun sonra çok aşırı kasık ağrısı çektim sonra adet oldum ama gebelik oluşmamış yani çatlamış dedi doktor adetli iken bakıldıgında
yaseminan Fatma_4224 canım eğer emin olamıyorsan ve gebelik düşünüyorsan ovulasyon testi kullanmanı tavsiye ederim tam yumurtlama gününü görürsün