Mukaddesahin Hemdem_23 bende ona gidiyorum onda indirim yok ama ücret uygun aynı bence hatta 150 lira
Kbrdndr- Ben ayrıntılı ultrason için Fethi sekin de perinotologtan randevu almıştım doktorun adı Kadriye Yakut Yüce çok ilgilendi tek tek bütün organlarına vs baktı bittikten sonra sorularımı dinledi tek tek ben çok memnun kalmıştım
Mukaddesahin Kardeleeen evet ayrıntılıya girdim sadece muane ücreti ödedim ekstra detaylı öderim diye düşündüm çünkü bi çok Hastane istiyor ama tek normal muane ödedim şaşırdım hatta 😊
Kardeleeen Mukaddesahin kendisi mi yapıyor ayrintiliyi nasıl geçti herseyine bakilmisti degilmi? İlk olunc benim de telasliyim biraz
Mukaddesahin Kardeleeen evet kendisi baktı herseyine baktı hatta sırtı dönüktü diye yüzünü görmek için yarıda bırakıp su al İç ve yürüyüş yap yarım saat geri gel dedi dışarda eşimle yürüdük su içtim tekrar çıktım içeri aldılar herseyine baktılar
Mukaddesahin Kardeleeen ayrıntılı sormamışlardı ama ikili taramada sormuştu kullanmıyorum dedim. Çekinme ama ona göre bebeğini değerlendiriyorlar.
Edafkrt Merhaba kıslar Fırat üniversitesi perinataolji bölümü için nasıl rabdevu alıyoruz arıyorum ulaşamıyor um kafayı yicem
imrenistan Edafkrt fırat üni de her hocanın kendi cihazı ile bakılıyor ayrıntılı ultrasonda bebeğe. Bunun için gidip randevu almanız gerekiyor. En çok tavsiye edilen ve en iyi bakan hoca Burçin hoca. Öğlen gibi gidip randevu alıyosunuz akşam üzeri 5 den sonra bakmaya başlıyolar özel muayene olduğu için 200 tl gibi bi ücreti var