Aley1 Kızlar selam 13+3 üz doktorum olmamı söyledi 2. dozu bir saat önce oldum , vurunan başka arkadaşlar var mı ? Yan etkileri ya da bebeğe bir zarar gözlemlediniz mi ?
Sevilss Aley1 ben önce kovit oldum 4 aylıkken şimdi zamanı geldi ilk doz aşı oldum sadece kolum ağrıdı. 2 doza daha var olmama artık bebeğe bir şey oldumu bende bir şey var mı doğum dan sonra görücez. Kimse ye ol yada olma demek çok zor ama şunu farkettim eğer şuan 34 haftalığım zor nefes alıyorum eğer şimdi kovit olsam zor geçer eminim. İşimiz Allah’a kaldı yapacak bir şey yok. Bebek hareketlerim falan iyi sorun olsa suyumda az benim illa belli ederdi diye düşünüyorum
Bebekkarakuzu Aley1 ben oldum 2 dozuda kolum agirdi sadec bir zarar görmedim inşallah sende gormezsin buarada 24 haftalik hamileyim
Aysoz Aley1 30. Haftamdayım ikinci dozumu olalı 2 haftaya yakın oluyor. Çok şükür bir sorun yok. İlk dozda da, ikinci dozda da hafif kol ağrısı dışında bir yan etki yaşamadım. Açıkçası tetanozdan sonra çok daha ağır bir kol ağrısı ve halsizlik yaşamıştım.
Gizemin-minnakI @Aley1 canım henüz aşı olmadım . Ama kimse yorum yapmadığı için duyduğumu söylüyorum . Hafif kol ağrısı yaşayan arkadaşlar vardı . İnşallah ağır geçmez seninde
Xxxseliiiin Sevilss aynen bende 33 teyim iki adıma nefes nefese kalıyorum birinci dozu oldum suyumda azdı ikinci dozu biran önce olmak istiyorum Allah korusun böyle geçirsem çok zorlanırım birde astım hastasıyım
Gizemin-minnakI @Aley1 yok canım . Ben doktoruma da sordum . Doğum yapan gebeleriniz var mi aşılı diye . Evet . Bebekler Sağlıklı doğdu dedi .
denizvebulut Aley1 Bende 13. Haftada ilk biontech dozumu oldum. Daha önce de iki sinovac olmuştum. Biontech sonrası iki gün tetanoz aşısınin yaptığı kadar bir kol ağrısı yaşadım. Onun dışında bir sorun olmadı. Şimdi 16. Haftadayiz. 19-21 haftalar arası ikinci dozu da doktorumun önerisi ile olacağım.
Semadeniz Aley1 2. Dozu oldum. 1. Dozda sadece kolun ağrıdı. 2. Dozda baş ağrısı halsizlik yaşadım. Allah bebeklerimizi korusun. 🙏
Deletedmom_33 Aley1 17+0 da vuruldum. Akşam 6.30-7 gibi. Gece 12 de kol ağrısı başladı. Ertesi gün kolumu kaldırırken de ağrıyordu. 3.gun neredeyse yok olmuştu. Bebeğimde bir sorun olduğunu sanmıyorum gün içinde ara ara veya 2 günde bir hareketini hissediyorum
Melike0657 Ben 15.haftada ilk doz 18.haftada bıontec 2. doz bıontec oldum. İlk dozda sadece hafif kol ağrım aldı bir kaç gün içinde geçti. İkinci dozda ertesi gün baş dönmesi ve yoğun yorgunluk hissettim sonra düzeldi çok şükür. Şuan gayet iyiyim normal her şey