Aysun2834 Merhaba arkadaşlar 28+3 olduk bugün son zamanlarda aşırı derecede ayaklarım ve ayak bileklerim çok şişmeye başladı kendimi şrek gibi hissediyorum bu aralar 🙈🙈 şeker tansiyon gibi sıkıntılarım yok çok şükür tuzlada aram yok günde 4lt su içiyorum nerdeyse özellikle terlik giydiğim zamanlarda çok şişiyor spor ayakkabı giydiğimde çok fazla şişmiyor ama sıcaklardan malum sürekli terlik giymek zorunda oluyorum herkes çok erken diyor çevremde her kafadan bir ses çıkıyor yarın doktor kontrolüm var ama sizede sormak istedim bu haftalarda yaşayan tek ben miyim ????
PasaninAnnesi Aysun2834 28+4üz canm benimde şişiyo ama ayakta cok kalırsam yoksa normalde şişlik olmuyo birde 20 saatlik yolculuk yapmistim yeni o zaman şişmisti. Senin hep şiş olarak mi duruyo yoksa ayaklarıni uzatıp dinlenince geciyo mu
Ozgun Aysun2834 ✋🏻✋🏻✋🏻 Ben de varım terlik kullanıyorum ayaklarım çok şişiyor ama ayakkabı kullandığımda da şişiyordu ayaklarımı uzatırsam daha az sorun yaşıyorum ama sarkarsam balon gibi oluyorlar
Aysun2834 PasaninAnnesi cnm geçen haftaya kadar iniyordu akşamları ama artık inmiyor ben anaokulu öğretmeniyimm sabahtan akşama kadar ayaktayım ondan mı kaynaklanıyor acaba ? Birde işten eve yürüyerek geliyorum iş yerim evime ters mecbur 45dk yürüyorum hep
MelikeKo 28+0 benimde Yanlız değilsin benimde öyle elimde yüzümde şişlik yok ama ayaklarım bayaa kocaman oldu bastırınca içeri göçüyor Sebebi nedir bilemiyorum ama
Aysun2834 MelikeKo benimde aynı yüzümde şişlik yok parmaklarımda çok şişmiyor gerçi arada bir yüzüğüm sıkıyordu takmıyorum artık rahatsız olmayım diye ama ayaklarım aldı başını gidiyorrr
PasaninAnnesi Aysun2834 gün boyu ayaktasın canm nerdeyse ondan kaynaklıdır ben bi yarım saat ayakta kalıyım hemen şişiyo sen daha cok duruyosun aksam eve gelince ayaklarını tuzlu suda beklet sonra uzat ayaklarını dinlen
Aysun2834 Ozgun benim ayakkabıda terlikteki kadar şişmiyor eve geliyorum yemekti temizlikti derken yatmaya yakın uzatıyorum ayaklarımı birde kızımın hastane hediyeliklerini kendim yapıyorum çok fazla dinlenmeye vaktim olmuyor
Aysun2834 PasaninAnnesi tuzlu suyu bi deneyim bugün inşallah işe yarar çünkü her görenin göbeğimden çok ayaklarımın şişliğiyle ilgilenmesi psikolojimi bozmuyor değil