Fasulyeninannesi1 Kizlar 12. Haftadayim yuzum sac derim her yerim sivilce doldu sac diplerim yahu cildiricam dogal yontemler ariyorum beni cok seven bu arkadaslardan kurtulmak icin 🙏
evlatkokusu0806 Fasulyeninannesi1 benimde yüzümde aynı ve sırtımda sivilce çıkıyorsa kız derler ama tabi inanmıyorum 😄
Nilufar_1996 Fasulyeninannesi1 Napicaz acaba geçer mi benimde aynı çok kötü ileri haftalarda geçiyor mi 😢😢
Belacivciv Fasulyeninannesi1 Bol su içmek ve eğer alerjiniz vs yoksa aleovera ve gül suyunu düzenli kullanın. Benim yüzümde değil omuz ve sırtımda çıkıyor normalde çıkmazdı moraller bozuk😒
GNurr Fasulyeninannesi1 şeker ve yağlı yiyecekler çok yapıyor canım onlardan uzak ol yeter . Benim öyle geçti 🙈
Fasulyeninannesi1 evlatkokusu0806 dna sonucunda gorucez bakalim 😁😁 vallahi yildim en son esim cenende yeni bir kafa cikiyor diye dalga geciyordu😁
Fasulyeninannesi1 Belacivciv aloe vera hamilelikte zararlı diyorlar gul suyunu bir arastirayim sabah aksam sabunluyorum citiliyorum resmen yuzumu😁
Belacivciv Fasulyeninannesi1 Aa zararlı mı bakayım buna bilmiyordum🙄 Yüzünüzdeki nemi almayın ama temizlicem diye o da sivilce yapar, cilt ph derecesine uygun ürünler kullanın daha iyi. Eğer yüzünüzü yıkadıktan sonra gerginlik ve kuruluk oluyorsa o uygun değil aslında cildinize🤷🏼♀️
Fasulyeninannesi1 Belacivciv cildim normalde de cok yağlıydi hamilelikle costu 😔 ph dengeli organik urunler kullaniyorum hadi yuzumu ben ettim desem sac derimde de varlar 😁😁 ne yapacagimi sasirdim 😔
Belacivciv Fasulyeninannesi1 Valla temizleyip nemli tutmaktan başka bir şey yapamıyorum ben de çıkacaksa yine çıkıyor😅 Hormonlardan kaynaklı olduğu için elden çok bir şey gelmiyor maalesef