nur_T Kızlar cinsiyetin merak edildiği dönemlerde geleneksel yöntemleri denemek eğlenceli kabul edelim🤭 karbonat testini deneyen ve sonrasında yanilan veya yanilmayanlar kimler 😄
yigitegenin_annesi nur_T karbonat ı cinsiyet için denemedim😄😂hamile miyim değilmiyim diye denedim köpürdü ardından test yaptm hamileymişim
yaseminan nur_T ben yaptım tuttu fokur fokur köpürdü erkek bebeğim ama bu testi en az bebek 10-11 haftalıkken yapmak gerekiyor
nur_T Busra2013 2 yemek kaşığı karbonati bir bardağa (kartonveya plastik öneririm ) baska bir bardağa da idrar. Karbonatın üzerine idrarı üzerini geçecek kadar dolduruyorsunuz köpürürse erkek bişey olmazsa kız demekmiş
nur_T Parsss aa hadi ya çok güvenilir değil o zaman 🤭 bir de idrar rengi açıksa erkek koyuysa kız mis böyle bı şey okudum biryerde. İlkinde koyuydu idrarım şimdi hep açık. (Su içmekle ilgisi yok yıllardır günde 3-3.5 lt su içerim)
nur_T yigitegenin_annesi evet bu yöntem için de kullanıyorlar ayni test nasıl iki sorunun da cevabı oluyor tartışılır 😄