Dilekcnkn ogluileannesi Pentiden terlik almıştım bir ara şeffaf tek bant onu götürücem çok rahat çünkü 😊
Dilekcnkn ogluileannesi Cross almak istedim ama pahalıydı çakma olanlarda rahat edemedim numara konusundan ondan almadım
Ozge2805 ogluileannesi ben bir yazı birkenstocklarımla geçirdim hiç spor ayakkabı felan giymedim hastaneyede onları götüreceğim 😊
momsturk ogluileannesi madame coco dan normal kaymayan bi terlik aldım. Almıştım daha doğrusu. Şık ya da konforlu değil normal terlik işimi görsün yeter. Gezer sabo terlikleri de olabilir alternatif olarak
Parsss Dilekcnkn Hepsiburada ındırımlerını takıp et canım 250 ye aldım gecen esıme kendıme 280 e almıstım
Parsss ogluileannesi birde bu lohusa terlıklerımden alınca hastanede gıyılıyomu onlar yoksa evdemı gıyılıyor o kadar para verıp alıp hastanede ıkı gun gıyıp çöp mü olacak terlıkler evde gıymek ıcın mı alınıyorlar orayı anlamadım
ogluileannesi Parsss canım sonrasında da kullanabileceğim bişey alacağım ben tabiki , o yüzden soruyorum
Parsss ogluileannesi tüğlü olanlar kullanılmaz demi ya evde ya hastanede gıyılecek sonucta hastanede kullanılanı evde gıyemeyeız
Gull_94 ogluileannesi crocs tarzı bısey alın yunlu tuylu pofuduk seyler mantıklı gelmıyo bana acıkcası