Deletedmom_33 viildaaannn puffy battaniye yaptım. Kapı süsü ve hastaneye gelenlere ikramlık bisiler yapmayı düşünüyorum. Örgü bilmiyorum bilsem patik vs de yapardım 🥲
passionis viildaaannn amigurumi oyuncaklar, amigurumi çıngırak, punch nakışlı isimli yastık, ayakkabı şeklinde patikler, normal yün işi patikler, parmak örgüsü battaniyeler yaptım bende 🤷🏻♀️🤍
viildaaannn passionis maşallah yaa cok a maşallah hemde ne kadar da cok şey yapmışsınız marifetli ellerinize sağlık 🥰🌸
Civciv-ve-annesi Bende hediyelik magnetler kendim yaptım hazırladım çok zevkli taş boyama yptm cok harika oldular fotoğraf yuklemeyi beceremedim
honeysmom viildaaannn Ben dönence , kapı süsü, emzik zinciri, hastane taclarımızı yaptım 😌 örgüde pek becerikli değilim yoksa örgüyle yapılan birşeylerdw yapmak isterdimm.
Esragnss Balbeby punc nakışı biliyorsanız kesinlikle yapabilirsiniz birde orta genişlikte bir kasnak almanız gerekiyor punc iğnesi punc ipi kendi iatediğiniz renkte alırsınız birde kopya kagıdı diye satılıyor kırtasiyelerde daha sonra istediğiniz deseni internetten bulup bir dosya kagıdına geçirin eger isim yazacaksanız ismin ters olması gerekiyor onuda bilgisayardan ters çevirip kağıda geçirirsiniz ben çok ugrastım baya denedim sonra oldu ama deydide gerçekten video izleyerekte bakabilirsiniz iğnenin ucuna göre kalınğını ayarlabilitsin biraz karışık
incimercan viildaaannn resim atmayı bilmiyorum da resim ekleme galeriyi açmıyor. Alize puffy ile bebek battaniyesi yazınca çıkıyor, YouTube’da videolu anlatımları var, ordan bakarak yaptım. Ama öncesinde 10 ilmekle başlayıp bi kaç kez ör-sök ile örgüyü öğrenmeye çalıştım.
Nrokc viildaaannn prenses cibinlik diktim :) 2 tane pike diktim bi tanesi çift taraflı :) Emzirme minderi ve örtüsü diktim :) Takı yastığını kendim diktim süsledim :) Hediyelik kokulu sabunlarını kendim yaptım :) Puset minderi ve örtüsü diktim ikisi de çift taraflı :) Örgü beşik korumalığı yaptım :) Şimdi de zigzag battaniye örüyorum :) 💁🏼♀️
Esragnss Balbeby yok valla istersen denerim bi hoşuna giderse yollarım sana daha bir ayım var doğuma 🙋🏻♀️
Balbeby Esragnss kalbinin güzelliğini severim canım çok sağol bol bol yat dinlen kuzum🥰 çok sevdim seni bu arada💙