Mermaiddd Arkadaşlar 28+6.haftadamdayım birkač gündür karnım özellikle göbek çevrem taş gibi oluyor uzandığim zaman daha çok hhissediyorum neden böyle acaba
UmayGul Mermaiddd 26.haftamda sertlesiyordu kasilma dedi doktorum progestan yazip magnezyumu ikiye cikardi doktorunuza soyleyin bence
61_nur Mermaiddd bende bir kaç gündür böyleyim ikinci gebeliğin.ilkinde böyle olmadi doktora gidemedim haftaya gidecem araştırdım yalancı sanci oluyormuş
Mermaiddd 61_nur Bende sorayım olmazsa bildiğin taş kesiliyo karnım dün uzanırken oldu korkumdan ayağa fırladım
Nisann26 Aynı durum bende de oldu. Klasik muayeneme gittim ve doktorum dedi ki karnın da çok sertleşme var ve sancın görünüyor. Haftada bir kez vurulmak üzere iğne yazdı. O yüzden ihmal etmeyin doktorunuza görünün derim.
61_nur UmayGul doktorum bana uzak esimde cuma günü gelcek tek başıma gitmem mümkün değil küçük çocuğum var ancak esim geldiginde gidebilirim
UmayGul 61_nur doktorunuz ozelse arayip sorabilirsiniz soramazsanizda ayakta cok durmayin yuruyus yapmayin bunlarda yasaklanmisti bana en kisa surede de doktora gidersiniz ayrica maden suyuda oneririm
61_nur UmayGul maden suyu magnezyum kullanıyorum özel doktora gidiyorum ama muayene etmeden ilac verir mi ki