Kızlar öncelikle hepinize merhaba ☺️
Yaklaşık 1 aydır yalancı sancılar gece kasılmaları derken son 1 aydır çok zorlanıyordum bu ayın 28 de salı günü suni sancı için tarih verilmişti ogün 39+4 günlük olucaktık dün peridural için anestesi doktorunda randevum vardı onla beraber dün sabahtan akşama kadar dışarda bir randevudan diğer randevuya git gel çok yorulmuştum neyse akşam yemeğini yedik mutfağımı silip süpürdüm derken gece 1 de kalkıp abur cubur yedim😂 geri yattım derken gece 4 te sancıyla uyandım aynı kasılmalar önemsemedim ama yatırmadıda git gel derken baktım 10 dk bir yine inanmadım ama yatamadımda gece 5 kadar bekledim normalde salı doğum olcağı için 26 sına ağdacıdan randevu almıştım yarın oraya gidicektim düşünün😂
neyse uygulamadan kasılma sayacı yükledim 5,6 sancı kaydettikten sonra dayanılmıycak hal aldı ve duşa girip rahatlamak istedim arada sancılarıda not alıyorum derken 2 kere hazırlanıp hastaneye gitmem gerektiğini söyledi inanmadım😂
Duşta 40 dakkaya yakın kaldım kaldıkça sancım iyice artığını ve arasının düştüğünü fark ettim doğum olduğundan emin olunca o sancıyla epilasyonumu yaptım yaptım ama yarım yamalak 😂
Sonra bir güzel duşumu abdestimi alıp çıktım tam giyinicem sancının şiddeti arttı ve çığlık atasım geldi resmen eşimi uyandırdım hemen hastaneye gidelim iyi değilim diye hazırlandık tam kapıya çıktık arabaya binicem feci bi bulantım başladı ve afederseniz ben önde eşim arkada birbirmize baaka baka kustuk😂
derken hastaneye vardık ama sancılar nasıl şiddetli ağladım resmen arabadanda inemedim sedye istettik geldi ben bu sancıyla doğucak sandım😂 bi çatala aldılar o ne 3 cm sadecw😂
damar yolu açıldı doğum başlamış dendi hazırlıklar yapılıo derken ben daha fazla dayaanmadım iğne istedim anestezi doktoruda garibim yatıoyormuş😂
neyse uyandırdılar onun gelmesi iğneyi vurması beklerken yarım saat geçti etkisini görmek içinde bir yarım saat daha bekledim
derken bi muane edelim dedi ve 6 cm 1 saat içinde hemşire şok hızlı ilerliyor bir kaç saate doğum olur dedi tani heycan korku hepsi bir arada iğne etkisini gösterince rahatladım tabi bidaha kontrol derken 10 cm ama suyum gelmediği için hemşirede akıl edemedi sanırım açılmamtam olduğu halde bu sefer suyumu patlatıp bebeğin aşağı inmesini bekledik 1 saat ebe çıkmadan ıkınma hissi gelirse çağır dedi 1 saat snra baskı hissettim ve ebeyi çağırdım kontrole geldi ve bebeğin saçlarını görüyorum bi iki ıkınsan burda diyince şaşırdım bu kadar öabuk beklemiyordum çünkü ☺️ Dediği gibide oldu 3 ıkınmada oğlum kucağımdaydı 39+1 günlük 3630 gr 11:12 de doğdu oğlum çok rahat geçti şükür biraz ağrım var oda hemoidin vardı bir tek o dikiş felan yok ztn çok şükür rabbim bu yolda olan annelerimizi bir avazda kurtarsın inşallah🙏🏻