tugbaninmucizesi Hanımlar istanbul esenyurt reyap hastanesinde 2 li test yaptıran var mı fiyatı ne kadar ☺
Gmzgs tugbaninmucizesi merhaba bende 20 gün Sonr yaptircam allah kismet ederse sordum 110 + muane ücreti
Gmzgs tugbaninmucizesi bende Mesut Karakus a gidiyorum canım tesadüf internet Arastirip gittim memnunum Suan icin
tugbaninmucizesi Gmzgs benim 9+2 çok yakın günlerimiz test sonuçlarını göstericem haftaya bbellki aynı zamanda yaptiririz 2 li yi orda tanışırız birbirimize kaybetmeyelim doktor a gittigimizde bulusalim ☺
Gmzgs tugbaninmucizesi insallah Canım aynen muhakkak karsilasiriz hastanede ben simdi 11 agustosda gidicem büyük ihtimal bi aksılık olmazsa ingrm kullaniyossn istersen ekle canim Gamze ak kuzey
tugbaninmucizesi Gmzgs instagramim yok ama snapchat ım var canım ordan ekleyebilirsin tugbaacaner isimim ☺ bende hafta içi gidiyim tarihi yazarım sana ☺
Gmzgs tugbaninmucizesi ay bende o yok canım ya 😊 ben isini kaydetcem canım burdan konuşuruz ozaman haberlesiriz insallah hayırlı sonuçlar olur hepimiz icin benim ilk gebeliğim düsük oldu biraz stresliyim allahim sağlıkla kucağımıza almayi nasip etsin
tugbaninmucizesi Gmzgs aynen canım burdan haberleselim tartışmayı takip edelim ☺ amin canim benim benimde 1 buçuk sene den sonra oldu ☺
merwerkan1903 tugbaninmucizesi ben 25inde gittim daha yeni yani canım 3 hafta sonra gidicem ayrıntili ultrason icin