SedaYldz Hemoroid veya catlak doktora gt genel cerraha bende de hamilelikte olmustu gebelikte kabıxlık oluyor ya malum bir ilac vermisti bide ılık suya otur demişti gösterdiydik doktora popisi valla:()
Minik_mucizem2 Beyza00_ malesef evet ben çok yaşadım hep yirtiriliyor afedersiniz ve kan geliyor bende çok oluyor ve çok acıyor. Bidahaki sefere tuvalete korkuyla gidiyorsunuz . Size tavsiyem kuru kayısı tüketin sabah ac karnına ve gece yatarken bide sürekli ılık su kullanın geçecektir. Çok zor bisey
Minik_mucizem2 Beyza00_ Yok gitmedim benim de başta aşırı acımıyordu ama çok kötü yapılıyordu ve çok kan geliyordu sadece pek acımıyordu ama artık eskisi gibi değil ağrısı oluyor
Pembe_duslerr Beyza00_ 4sene önce başladı benim ilk dogumla birlikte daha bu hafta bu şekilde dışına cıktı canım ilerlemiş birde bebek baskı yapınca şu anda.illa sizinde öyle olacak değil tabiki iç hemeroid var ve dış var çatlak oluyor değişiyor bir görün doktora kanama varsa ilerlemiş sayıyor doktor
oyaa90 Hemopropin kreme bak kesinlikle. Doğal içerikli o yüzden hamileler emzirenler kullanailiyo ben de kullanıyorum çok çok iyi geldi. Eczacıya veya doktora danışabilirsin
Mavistez Beyza00_ seninki çatlak büyük ihtimal basir olsa şişlik olurdu. Ama iç basurda kanama yapar. Hamileliğin belli haftasindan sonra bu tür ilaçlar kullanılabilir doktora gözükmekte fayda var