Emine5252 Arkadaşlar pazartesi.gunu rahim yetmezliğinden.serklaj.oldum.surekli.yatiyorum.progestan ve wincef 400 mg antibiyotik.kullaniyorum acaba antibiyotik.mi.kasinti yapti sokup.atmak.uzereyim gözümden yaş geliyor
Esrakin Emine5252 bende 27 haftalik hamileyim 1 haftador bende oyle resmen agliyorum korona oldugum icin doktorada gidemiyorum zaten dün ciktim koronadan dolayi hastaneden 1 hafta sonra karantinam biticek hemen doktora gidicem insallah agliyorum resmen kasinti sizlama cildiriyorum sadece etek giydim oyle geziyorum valla bu arada serklajla alakasi yoktur cnm sen oyle hissediyorsun bende 16 haftada oldum serklaj bu arada
Leyyla Esrakin Emine5252 Bende bir 10 gün önce öyle acayip bir şekilde kaşıntılarım vardı ebemin tavsiyesiyle Hindistan cevizi yağını kullandım günde bir çok kez azalarak geçti sanırım baya etkili oldu, sizde doktorunuzun onayıyla deneyebilirsiniz.
balbocegimm Emine5252 bende cnm ozellikle geceleri 27 haftamdan beri ne yaptiysam gecmiyor 37.haftadayım tek umudum dogum oldu insaallah dogumdan sonra kurtulurum bu illetten
Esrakin Leyyla Bende internetten baktim elma sirkesi iyi geliyormuş yıkayınca 2 gundur deniyorum bide mantar kremi alabildim karantinada oldugum icin doktora gidemiyorum malesef 😑
Bifat1 Esrakin travazol çook çok iyi kaşıntı kremi bi araştırın isterseniz gebelik durumu için 💕ama bende de oluyor ara ara kaşın ilerlemeden sürüyorum geçiyor 💕💕
Emine5252 Esrakin günde 7-8 kere elma sirkesi denedim bana mısın demedi ama çok faydasını görenleri.okudum :(
Fasulyem2 Doktorum zalain krem yazdı iyi geldi doktora danışarak içeriği agır olmayan bi krem kullanabilirsiniz bence. Kremsiz düzelmiyor. İç çamasırlarınızı mutlaka ütüleyin faydası olur insallah geçmiş olsun
Busrasar Bende serklajlıyım bi kan verin değerlerinize bakılsın belki enfeksiyon vardır antibiyotik felan verir doktorunuz bende öyle olmuştu ayrıca bebanten krem çok iyi geliyor kaşıntıya arkadaşlar
BurcuGorkem Antibiyotik kullanımı mantar yapıyor hanımlar, ben ne zaman kullansam mantar oluyorum o yuzden antibiyotik içiceğim zaman mantar ilacıda kullanırım