alilay-3444 Merhabalar ayın sekizine doktorum bana sezeryan günü yazdı. Belden uyuşturarak ameliyat yapılacak. Daha sonrasında bel ağrısı çeken çok oluyormuş. Sizce spinal anestezi mi yoksa genel anestezi mi daha mantıklı🙄
Bebiscann alilay-3444 bende ayın 7 sine canım benimkide spinal olcak 2 genel anestezi ile sezeryanım var ilk defa belden yapcam etrafımda ki bazı kişiler de bel ağrısı olduğunu söylediler ama anestezi uzmanı spinal daha iyi dedi bilmiyorum artık bu seferlik de böyle olcak artık
Ayden Bende belden uyuştıurma ile doğum yaptım sorun yaşamadım ama uyuşturmayı yapan doktor cok önemli
Asel3434 Bende bel ağrısı bıraktı ama bünyeden bünyeye değişiyor bazılarında baş ağrısı birakiyor şimdi ikinci çocuğa hamileyim insallah gene belden uyuşacağım hayirlisi bakalim
Mltm198 ye hamileyim iki kızımda sezeryanla doğdu 3.de sezeryan olacak hiç bel ağrım olmadı belden uğuşturmalı güzel oluyor sanki normalmiş gibi bebeği hemen görüyorsun vs ama komple uyutulduğunda direkt ağrıyla ayılıyorsun
Emineyavuz_53 alilay-3444 Ben spinal.oldum bebeğimi.hemen gördüm sütümü hemen verdim genelde çocuğa da narkoz geçiyor ne gerek var . Bel ağrısı baş ağrısı yaşamadım herkes sadece clasooc neskafe öneriyor bu ağrılar için . Bence spinal olmalisin ..