Merhabalar❣️Bu platforma girdiğimden beri hergün doğum hikayelerini okuyodum ve Allahım benim hikayem nasıl olucak acaba diyodum😊Bugün yazmak nasip oldu. Bebeğimin suyu azaldığı ve kilosu düşük olduğu için 23 eylüle kadar bekleyip doğum belirtisi olmazsa sezaryene almak istediğini söyledi doktor bizde beklemeye başladık. Hep normal doğum yapmak istiyodum dua ediyodum bebeğim normal doğsun diye(başıma gelecekleri bilmediğiim için😂)21 eylül salı günü hafiften sancılarım ve sırt ağrım başladı. Gece uyurken içimde doğuma yapacağıma dair bir hissiyat vardı ve olan oldu gece 3te sancılarım başladı😂Allahım o an geldi mi acaba dedim anlamaya çalıştım. Sancılarım saatte 1 geliyodu ve karnımdan başlayıp bacağım vuruyodu. Bekledim bekledim hemen hastaneye gitmek istemedim. Nişanım ya da suyum gelsin diye bekledim. Gece sancı çekerken hafif kanlı akıntılar gelmeye başladı. Tamam dedim geliyor gelmekte olan😂😂sabah 9 a kadar sancı çektim hastaneye hemen gitmek istemedim çünkü yusuf yusuftum😂😂sanki hastaneye gitmeyerek doğumu erteleyecekmişim gibi🤔neyse sabah olunca annemleri aradım 10a doğru hastaneye gittim veee 5cm açıklık doğurcaksın dediler😳😳Sonra yatırdılar suni sancı vermeye başladılar hemşire bacağımdan iğne yaptı ne iğnesi diye sordum rahim ağzı açıcı dedi o ana kadar hiç duymamıştım 🤔suni sancıyla ve 3 tane o iğneyle tam açıklığa ulaştım(tabi o aşamaya gelene kadar yaşadıklarımı es geçiyorum. Zordu sandığımdan daha zordu ama sonu güzel oluyo tabi🥰)Tam açıklıkla masaya alındıktan sonra 4ıkınmayla 15 dakikada geldi prensesim🐣Ama o bebeğin çıkma anındaki sıcaklık ve rahatlama tarifsiz❣️Doktor koynuma koydu o kadar minikti ki bu mu çektirdi bana bunca acıyı dedim😂😂Bebeğim 2700 doğdu ama dikişlerim çok fazla. O yüzden çok canım yanıyo ama günden güne iyileşiyo tabi. Bu da benim hikayem güzel anneler. Miniğinize kavuşmanın mutluluğu pahabiçilemez oluyo♥️♥️O yüzden hiç korkmayın bi şekilde geliyolar.Ayyy çok uzatmışım kusura bakmayın😊Bebeğim kilo kaybetti enfeksiyon çıktı kanında o yüzden bugün hastaneye yattık. Elimden geldiğince sorularınızı yanıtlayabilirim😇😇