mommy2 Arkadaşlar merhaba 7 gündür covidim fakat son 3 gündür öksürüğüm cok arttı doktor balgam sokturucu verdi ona rağmen geçmiyor ne yapmam lazım basına gelen varmi
Aysobaciniz mommy2 bir yemek kaşığı nişastaya su yada süt ile muhallebi kıvamına getirin içine balda koyabilirsiniz onu ılık ılık yiyin keseceğini göreceksiniz öksürüğü çok geçmiş olsun 🙏🏻💙
Ygzdnz Ben de covitim şuan son günlerim öksürüğümü pekmez ve tereyağıyla kestim. 3-4 yemek kaşığı pekmezin içine 1 tatlı kaşığı tereyağını koyun kısık ateşte yağı eritin eriyince ocaktan alıp ılınınca için sabah akşam bana çok iyi geldi
mommy2 Ygzdnz cok sağolun 🙏🏻 Balgam var miydi sizde bir de tomografi felan çektirdiniz mi? Ben derin nefes alınca oksuresim geliyor hemen korkuyorum bir şey olacak diye😞
Ygzdnz mommy2 tomografi çekilmedi en başından beri içtim ben bunu sanırım o yüzden ilerlemedi sabahları kalktığımda oluyodu öksürüğüm ve balgamlıydı içince geçiyodu hemen her gün içtim çok şükür geçti gibi artık. Rabbim şifa versin sizede🤲🏻
Huseyn 30 haftalık hamileyim yeni covid geçirdim nefes darlığı hissediyorm yasayan varmi cok korkuyom
Huseyn mommy2 hayr değilim ama eşim 14. Gun sonunda test yaptik bn negatif esim pozitif cikti malesef