Aleyyo-09 Ben idrar yollarından rahatsızdım onun için rastgele boş olan bir doktordan randevu aldım , muayneden sonra da reglim 4 gün geçmişti , fakat hiç beklemiyordum, doktordan rica ettim bi bakar mısınız diye veee süprizz 4 haftalık hamileymişim 😍😍😍
Kubra3525 Aleyyo-09 benimde 5 gün geçmişti dışarı çıkmıştık bi test alayım dedim kesin negatiftir ama olsun dedim bi yaptım pozitif şok geçirmiştim😁
acemianne78 Aleyyo-09 ben de akşam çocuğu uyuttum keyif sigaramı yaktım ama zorla içer gibiydim bir tuhaflık olduğunu anladım adet zamanım yeni gelmişti tesadüfen test yaptım pozitif 🙂
Handan_65 Aleyyo-09 😀😃 Ben nasıl öğrendim biliyor musunuz Odamdayim eşim yanımda ise gitmek için hazırlanıyordum aynaya baktım ne kadar güzelim dahada güzel olmuşum rengim açılmış dedim eşim de yaww He he güzelsin dedi ama içime kurt düştü dedimki bana yüz güzelliği gelmiş rengim açılmış keisn hamileyim diyip adeti bekledim adett olmadim şaaak test yaptım cikmadi ama okadar eminim ki gidip kan tahlili yaptim hatta eşim gitmeyelim üzülme dedi kanda cikti 😀😃🙂hatta iddiasına girdik bilezik alacaksin dedim de tovbeki alır imkan yok okadar ama şaka bir yana insanların yüzüne tipine bakinca hamile olduğunu anlıyorum misal benim saf eltim spiral taktirdigi halde hamile kalmış kendi bile bilmiyormuş ben onun yüzüne bir ara baktim dedim bu hamile küs olduğum için söylememiştim ortaya çıkınca dedim ben renginden anladım bilmiyorum ama koca karı insanların yüzüne bakınca anlıyorum
Suzanne Aleyyo-09 geri çekilme yöntemiyle korunuyorduk o kadar emindim ki hamile olmadığıma valizler mi kaldırmadım iş mi yapmadım adetim gecikti diye maydonoz suyu bile içtim sonra bi tanıdığa kan lazımdı eşime dedim ne olur olmaz bi idrar testi al damlattığım an çift çizgi eşimle birbirimize bakışımız 😂😂😅 şimdi yeşil bir limon var içimde 😂❤️
Aleyyo-09 Kubra3525 Hiç ummadığın anda gelir derlerdi de inanamazdım ben doğruymuş 😍❤️ Allahım sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin canım 🤰🏻
Kubra3525 Aleyyo-09 amin canım dogurdum ben 4 aylık olucaz allahın izniyle rabbim sizide sag salim kavuştursun😘
Aleyyo-09 Handan_65 ay bu yüz güzelliğine inanıyorum bende öğrenmeden 2 gün önce teyzeme gitmiştim bana buna güzellik faklı bi ışık var sende demişti , demekki ondanmış canım , farklı bir belirti ile öğrenmişsin😍
Handan_65 Aleyyo-09 Koca karılar olur aynı onun gibi hissediyorum kendimi teyzeme ozamn anneanem ölmüş bir hafta olmustu dedimki teyze yüzün parlamis ne sürdün dedim bana kızmıştı hatta annem ölmüş makyaj mi yapicam diye yengemede aynı şekilde sürekli gördüğüm insanlarda hemen fark ediyorum yaşımda 26 aman aman görmüş geçirmiş deilim 😀
HazelDerin Aleyyo-09 hamile olunca yüz güzelliği mi oluyomus benim olan güzellik de gidiyo sivilce falan 🤣
Aleyyo-09 Suzanne ayyy Rabbim nasip etti mi ne kaldırırsan kaldır demeli sıkı sıkı tutunmuş minik limonun🥰bende öğrenemeden önce lunaparkta ne kadar oyuncak varsa binmiştim çarpışan arabaya 3 kere hemde 🤦🏻♀️😍
Pinarrr_21 Aleyyo-09 ilk bebeğimi hamileyken 28. Haftada kaybettim 5 ay önce doktor Ekim’de tekrar gel gebelik planlayalim dedi ben de temmuz da korunmayı bıraktık diğer ay olcak gibi sandım sonra bıraktık kendi haline grip olduğumu sandım bu ay ilaç almak için eczaneye girdim sonra aklıma geldi bugün regl günüm gelmedi belirtidir yoktu ilaç almadım test aldım direk yaptım evde hemen çıktı şansa ertesi günde covid olduğumu öğrendim şimdi karantinadayiz doktora da gidemedik pazartesi bitiyor salı gidicem inşallah
gurelzehra 8 gün geçmişti aşı olmuştum aşıya bahane buldum meğerse hamilemişim test yaptım iki çizgiyi görünce şok oldum 😅 allahım tüm isteyenlere nasip etsin sevindirsin inşallah