Kubra3525 DILOS06 çok fazla kasmamak lazım canımın çektigi herşeyi abartmadan yemiştim vallahi iyikide yemişim 😁
Aminegul Neden zararli olsun sonucta hamur üzerinde kasar veya balik benzeri seyler var. Ekmekde yiyoruz sonucta herseyin coğu zarar ama bizde gelenek oldu ayda birkere kesin yiyoruz 😊 sizede afiyet olsun
Ank-16 Ben de yiyorum ayda bir neredeyse ama salam, sucuk, sosis gibi ürünler olmamasına dikkat ediyorum.
Hayatdolu ŞİPARİŞ verirken üzerindeki malzemlerin iyi pişmesini istiyorum derseniz bi sıkıntı olmaz ben yedim bi zararı olmadı…
Yagmur00 Hamilesin canım herseyden ye oyle acız hastalık gibi dawranmayın ya bı dılım yersen ne oluyor yada Baska bısey yesen ne oluyor nefis canınız cekmıs
kediannesi60 DILOS06 canım kendimde hemşireyim herşeyden abartmadan yiyorum sonucta sürekli pizza yemiyosun yada fast food hamileyiz hasta değiliz 🌺
Baharsuer DILOS06 Bende yiyorum ama sucuk salam pastırma vs yasak. Kavurmalı veya peynirli yedim. Ama doktorlar pek onermio tabi
Elbet-birgun-kavusacagiz DILOS06 ama neden basliga yaziyosunuzki canim cekti ve canida cekenn olucak🥴