Kumsal0920 Kaderkk kaç haftalıksın canım 18-27haftalar arasında bende öyleydim enfeksiyon olmamasına rağmen normal yani bebişin büyüyo mesaneye baskı yapıyo çünkü
Aycaaa571 Kaderkk bebek mesaneye büyüdükçe baskı yaptığından oluyor aynı durumdayım hele ki dışarı çıkarken direk tuvalet arıyorum
Burcu98 Kaderkk sızlama yanma varsa enfeksiyondur bende olunca öyle oluyor. Doktoruna danış bir kontrole gittiğinde ben 35. Haftamdayım bende sürekli gidiyorum dedim bana normal bebek büyüdü baskı yapıyor dedi ama sizi bilemedim
Kaderkk Aycaaa571 ya evet normalde de vardı bu .Ama bugün çok daha fazlası WC dursam çıkmadan olacak o derece.
Kaderkk Hareketleri de şuan hep aşağıda hissediyorum her hareketinde daha da sıkışıyor gibiyim pozisyonuyla alakalı galiba ya
iremcannn1907 Kaderkk bende 26 haftadayım canım gece kaç kez kalkıyorum belli değil bebek büyüdükçe normal sanırım 🤷🏻♀️
GulcanDongel Kaderkk 33+2yim bebek idrar torbama baskı yaptığı iicn bende sürekli gidiyorum. Ama sizin neden öyle olur bilemedim.