Rusnam benim fsh 30 larda idi ve amh 0.39 idi. Fsh stresle çok etkilenen bir hormon. Biraz kendinize zaman ayırıp kendinizi rahatlatmaya çalışın sonrasında kan tahlilinizi tekrarlayın. Amh değerine takılmayın. 1 yumurta ile bile gebe kalınır. Benim bu 2. Gebeliğim. Üstelik ben bu değerleri evlenmeden 4 sene kadar önce öğrenmiştim, evlendiğimde daha da düşmüştür amh değerim çünkü bilirsiniz ki yumurta sayısı zamanla giderek azalır. Bana da neler beler dediler bekarken dondur, hemen evlen, asla normal yoldan gebe kalamazsın tüp bebek bile bi ihtimal. Evlendikten 4 ay sonra gebe kaldım ancak kalp atışı durduğu için sonlandırılmak zorunda kaldı ne yazım ki gebeliğim. Bu olaydan 2 ay sonra tekrar gebe kaldım ve şu an 11. Hafta içerisindeyim Allahıma şükürler olsun. Rabbim isteyen her kadına gebeliği tattırsın aratmadan ve gebe olanlara da sağlıkla kucağına alıp büyütmeyi nasip etsin. Gönlünüzü ferah tutun ve mümkünse bir tatile çıkın kafanız dağılsın. Ben gecikmiş balayı tatilinden sonra gebe kaldım ilkinde. İkincisinde de eşimin moral tatiline çıkardığı dönemde hamile kaldım. Kafa rahatlığı en mühimi.