0223 Gebeliğim 7 haftalık bebek ise 5 haftalık görünüyor henüz karından göremedik vajinalle görüldü. doktor geç döllenme olabilir dedi ama çok yavaş gelişirse sonlanabilirmiş gebelik, yaşayan varmı?
blueberyy00 0223 benimde bir hafta geri çıkıyordu hep 10 haftamda geldiğimde bir haftadan 3 güne düşmüştü fark bence zamanla duzelebilir Stres yapmamak önemli ferah tut kendini
Evhanimi 0223 benimde kızımda olmuştu canım aldiracaz boş gebelik dendi ben istemedim bı hafta daha bekledik ve kalp atışını duyduk çok şükür o yüzden canini sıkma insallh sağlıklıdır
evlatkokusu0806 0223 benim 10 gün geri çıktı sebebi sanırım geç döllenme doktor da bişey demedi çünkü
41esra 0223 benim öyle normal adet tarihimle sat ta çıkan aynı değil geç döllenme dedi doktor normalde 8 Aralık doktor hesaplmasina göre 28 Aralık olarak değiştirdik Sizinde iki hafta daha geçsin duyarsınız inşallah
ozgulesma Merhaba canım benim de geç döllenme olmuştu bende adet düzensizliği vardı 5haftalıkken kese göründü ama kalp atışı duyulmadı 2hafta sonrasına çağırdığında duyuldu geç döllenme olmuş demişti şuan 28haftalığız bi sorun olmadı🥰
Gizemin-minnakI @0223 benimde geç döllenme . Adet tarihime göre 21+6 olmam lazımm. Ama 20+6 haftalık hamileyim
0223 Evhanimi ne kadar fark vardı keseyle bebek arasında? Doktor bebek çok ufak yavaş büyürse sonlanır dedi üzüldüm
Evhanimi 0223 onu hatirlamiyorum tam olarak uzun zaman oldu ikinci hamileleigimde olmuştu kızım büyüdü baya şimdi 3. Çocuğuma hamileyim ama hatırladığım kadarıyla sadece keseyi gördü içi boş dedi bebek yok dedi tam bı hafta sonrası gittiğimde bebeği gördük geç döllenmiş dedi
Seda_inan Bende 5. Haftada gittigimde hala görünmemişti bir hafta daha bekleyelim olmazsa kürtaj demişti çok şükür bir hafta sonra göstermişti kendini
Aslylmz Benimde geç canım normalde adet baslangıc tarihime uymuyordu zaten ben biraz erkende öğrendim silik çizgiden sonra hcg değerimden ortaya cıktı doktor 5+4 olarak keseyi ölçtü ve bu ölçüden devam edicez dedi suan gayet yolunda gidiyor hersey ☺️ Kalp atısını 7 haftalıkken duydumm
H_myra1 0223 evet benim 2 hafta geç döllenme evde test yaptım son adet tarihine göre 7 haftalık tı meğersem 5 haftalıkmış 11. Haftada doktora gittim 9 haftalık dedi doktorum 2 hafta geç döllenme tarihi usg de çıkan haftaya göre ayarladık uyumlu oldu ama şimdide 5 gün önde😅
Ezginur35 H_myra1 merhaba benimde sizin gibi durumum sata göre 7 ama ultrasona göre 5 hafta bir sorun yaşadınız mı aradaki fark kapandı mı ?
H_myra1 Ezginur35 aradaki fark kapanmadı çünkü gelişim gerligi yok geç döllenme var yani adet tarihini degiştirdi doktorum 24 şubat ken 8 mart yaptık şu an bebek usg de çıkan haftayla uyumlu gelişimi gayet iyi 38+6 haftalıgım 😊