Fulyaaa1 Pinarrr_21 cok teşekkür ederim cok güzel moral oldunuz limon bol tüketiyorum şifa olur inşallah 🙏🏻
Dilaraa1 Pinarrr_21 canimm sağ ol. İnsallah benim de geçer bende bir de panik atak var. Cok sor geçiyor o kadar korkuyorum ki anlatamam
Pinarrr_21 Dilaraa1 geçer canım Allah’ın izniyle ben ilk bebeğimi kaybettim 5 ay önce 7 aylıkken bende de panik atak değilde korku vardı sürekli doktorum aradı sağolsun bişey olmaz korkma bebeğine en güvenilir yerde o dedi
Tugcedgn Fulyaaa1 allahım tez zamanda yardımcınız olsun canım insallah cok kolaylıkla geçer ek takviye veriyolarmı doktor
Dilaraa1 Pinarrr_21 sen kaç günde toparladın canimm insan korkuyorum hiç güzel haber de yok sürekli korku tedirginlik
Tugcedgn Dilaraa1 zaten bilerek korku salıyolwr ben bile bugün sinüzit kronik hastası oldugum halde korktum salak doktor yüzüneen salqk diyorum cunku covitten baska hastalık yok gibi davranıyolar
Pinarrr_21 Dilaraa1 7.gunde toparlandım iyice pazartesi son günüm karantinada daha doktora gidemedik karantina da olunca keseyi görmeye gitcez inşallah
Fulyaaa1 Tugcedgn vitamin zaten 12. Haftamda başlamıştı decavit var içerisinde her vitaminden var bide Demir ilacı kullanıyorum
Tugcedgn Papatya-Kokusu kıyamam insallah tez zamandw düzelirsin canım benim doktor ciğerlerin icin öksürük icin bişey önermedimi
Papatya-Kokusu Tugcedgn öksürüğüm de yokki yatarken ağrım olmuyor sadece ayağa kalkınca bıcak gibi ağrı giriyor sırtıma bende anlamadım 🤷🏻♀️
Tugcedgn Papatya-Kokusu kaç haftalık hamşlesin canım o bendede baEnzen oluyo sok kürek kemiğim ama doktor karnın büyüdüğü icin demisti
Sevgi123_ Tugcedgn hepsini tüketmeye çalışıyorum mandalina limon özellikle nane limon kaynatıyorum iki sabahtır. Ama burnum ve genzimin yanmasını bir türlü geçiremedim çok halsizim
Tugcedgn Sevgi123_ kaçıncı günün canım tuzlu su cek burnuna bide tuzlu suyla gargara yapabilirsin boğazındaki mikroplar ölsün
Tugcedgn Fulyaaa1 anladım canım ben boğazım kötü olunca falan yada hasta oldugumda zencefil bal limon önermişti doktor oda şyi geliyo
Sevgi123_ Tugcedgn bugün 5 oldu. Viks kullanıyordum burnumun kenarlarına tuzlu su aklıma gelmemiştiok teşekkür ederim 🙏🏻
Kizannesi92 Ouzc evet oldum iiindoz sinovac oldum üçüncü doz sinovac da Corona olmadan üç gün önce olmuştum