Tubatastan24 Hamileyken cam silmek iyi degil fln diyorlar ama 2 yaşında oglum camları hep maf etti sizce yavaş yavaş silsem nasıl olur 💁♀️
zeynnn5441 Tubatastan24 Valla benim camlar battı o derece ama yinede silmiyorum eşime dicem siler misin diye her ihtimale karşı bisey olur falan diye dikkat ediyorum
Elif0712 Tubatastan24 dikkatli olursaniz silinir nolcak cok uzanmayin oldugu kadar bnde oyle yapıyorm esim malesef esnaf gwc geliyor erken gidiyor dogru duzgun pazari bile yok o yuzden bana bakiyor isler ucuncu bebegim merak etmeyin dikkatli olarak herseyi yapabilirsiniz
Tubatastan24 FusunF kaçkere geldi evime yardımcı fakat gene aynı gene aynı artık para yedrimekten Bi hal oldum ucuzda silmiyolar bnde size Bi soryim dedim
evlatkokusu0806 Tubatastan24 biz yeni taşındık buraya camlarda yapışkanlı kağıtlar var ve tozun daniskası var ama risk almıyorum örneğin kuzum
1anneadayiii Tubatastan24 mecbur kalmasam silmedim maalesef bana yardım edecek kimse yok mecbur yaptim
Aybuss Gebe kaldığımdan bu yana cam silmiyorum.. Doğuma az kaldı 37 veya 38 haftamda yardımcı çağırıp temizlettirmeyi düşünüyorum 👍
Emineyavuz_53 Tubatastan24 ucu sünger arkası plastik olan şeyle sildim . Bulaşık deterjanı döktüm kovaya köpükledim arkası ile de sildim hiç yoktab iyidir asılmak bence hiç mantıklı değil çünkü
gunesveguney Tubatastan24 benim camlar çıkmayı gerektirmeden silindiği için ben çıkmadan siliyorum ama çıkmanız gerekiyorsa yapmayın öyle bişey başınız falan dönebilir 🥺
Zeyyyn Tubatastan24 benim tek kanat boyumun yettiği yere kadar sildim şimdide zaten sürekli yağmur yagıyor çok zorlamadan eriştiniz yere kadar silin
teletabi Tubatastan24 benim camlarım çok yüksek değil silebiliyorum ama dışını eşime sildiriyorum ne olur ne olmaz. Çok uzanmadan dikkatli temkinli bir şekilde silinebilir. Dikkat ettiğiniz sürece sorun olmaz
elmaliturtamm Tubatastan24 ücretli yarım gün birini alıp sildirebilirsiniz , yada ailenizden birinden yardım alın gereksiz atraksiyona girmeyin :)
Tubatastan24 elmaliturtamm ben erzincanda kalıyorum kayın valdem gil antalyada benim Aylem sakaryada buraya eşimin işi için geldik kimse yok maalesef 😟😟
Burcunuz Tubatastan24 35 haftaligim kuzu bugün mecburiyetten sildm. dikkat ederek yinede silmek istersen dikkat et