Miniktosbaa Merve_ylmz Çin takvimine bakıyorsun canım kendi doğum tarihini yazıyorsun hangi ay erkek veya kız sa o ay deniyorsun
Sresra Ada_kacira Ada_kacira canım gerçek mi acaba doktora gittim kız ogrendim ama çin takvimi erkek cıktın
Smyrayldrm Sermec27 banada oyle gelıyo doktor %50 erkek ddı bılmıyrm kafam cok karısık hayırlısı olsun cnm 🥰 2 tane oglum var 🥰 kalbımden gecen hep kızz 🤭
Ebru-1 @Ada_kacira Merhaba benimkini de yorumlar mısınız 🤗 93 doğumluyum 27 yaşında 5 haziran son adet adet tarihinin ilk günü
Ada_kacira Ebru-1 bende kız çıkıyor canm diğer arkadaşta erkek çıkmış öğrenince haber et bakalım kiminki tutcak😂
Ada_kacira Sresra valla benim tuttu yaş ve adet olduğunuz ayı topluyorsunuz 9 çıkarıyorsunuz tek rakamlar erkek çift rakamlar kızmış Çin takvimindede tuttu bu tek çiftede tuttu %50 ihtimaldir zaten de doğuruluk payını bilemiyorum
Ebru-1 Sresra Öncelikle teşekkür ederim canım 🤗 şuan 16 haftalik olduk 🥰 15 haftalikken başka bi doktorda uclu test için gittim kız dedi yarın kendi doktorunuza gideceğiz 😊 sen ne ile bakıyorsun acaba merak ettim 🙈🙊 çünkü çoğu kişi de erkek diyor 🙊🥰