Buket_dadas Nazmila1978 hic birsey yemin ederim sadece etin kokusu cok hoş geliyordu yiyemiyordum ama mideme oturuyormuş gibi oluyordu bide koku hassasiyeti vardı bide ben hamile oldugumu ögrendigimde 8 haftalık hamileymisim
Buket_dadas Nazmila1978 olur ya o bendede vardı aynı durum daydık neredeyse hissetmiyorum inanamıyorum bile sadece karnım sis gibiydi ama 14 haftadan sonra mah voldum ama kısa sürdü sükür yaklasık bir ay kadar mide bulantı oldu cok sık sonra düzeldi
Nazmila1978 Buket_dadas inşallah canım dediğin gibi olur öncelik sağlık tabbi, ama ben erkek olsun istiyorum
Ada_kacira Turanee erkek canm doktorun tahmin yapmadımı hiç bu arada ihtimal olduğunu unutmayın lütfen ☺️
Turanee Ada_kacira yapdi canim 12 Haftada kiz dedi bende erkeki isdiyodum evde kizim var neyse salikli olsunda yeter
Ada_kacira DogaCanan erkek çıkıyor canm doktorunun tahmini olmadımı hiç bu arada ihtimal olduğunu unutmayın lütfen
Ada_kacira Yanaray 😂ay ben nerden bilim canm kendimi bi an tuhaf hissettim okuyunca Çin takvimine falan bak istersen ben bu tarz şeylerden anlamam hiç 🙈😂
DogaCanan Ada_kacira olmadı daha 10 haftalığız. 14. Haftamda kontrole gidince tahminde bulunacakmış. Bu arada çok teşekkür ediyorum🙏🏻
Ada_kacira Ebru-1 bende kız çıkıyor canm diğer arkadaşta erkek çıkmış öğrenince haber et bakalım kiminki tutcak😂
DogaCanan Ada_kacira siz Çin takvimine göre mi bakıyorsunuz? Yaşa +1 eklenip son adet ayına bakılıyor değil mi?
Ada_kacira DogaCanan yok canm bu farklı bi çizelge döllenmeye göre hesap yapılıyor rabbim gönlünüze göre verir inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız ☺️