Tugceayse Kızlar 25.haftada sağ yada sol bacak arası la kasık arası ağrı yasayan var mı neden oluyo acaba
Calisananne25 Tugceayse 26 haftalığım arada benim de oluyor sol tarafımda kas ağrısı gibi hafif bir ağrı
poyrazinannesi3547 Tugceayse bende 25 haftalık hamileyim benimde bel ağrısı kuyruk sokumu çok ağrıyor çok zor oturuyorum
Petyynut Calisananne25 aynı ağrı 27-28.haftada bende de oldu Yasemin hanıma gittiğimde her şeye tek tek baktı bir sorun görmedi çok şükür ama bebeğin ayakları aşağıdaydı o ağrının nedeni bu pozisyonu dedi
Surimsine 25 haftalığım ama 2 haftadır kasık ağrım var ve ara ara değil bildiğiniz yürürken baya ağrıyor ama yattığım da falan yok hareket ettikçe var neden olduğunu dr ye henüz soramadım ama tahminimce rahim büyümesiyle alakadır
Surimsine Benim gebelik başından beridir idrarımda enfeksiyon çıkıyor ama kültürüm hep temiz geliyor yani idrarımda yine enfeksiyon çıkar eminim ama ilaçlık durumum olmuyor ve kaşıntı gibi şikayetlerim de yok o yüzden rahim büyümesine yoruyorum☺️
Calisananne25 Petyynut benim de ayakları aşağıdaydı en son gittiğimizde ben de ona bağladım bir de bayağı bir hareketli o yüzdendir herhalde arada oluyo sürekli bir ağrı değil aman onlar iyi olsun da bizim ağrılar geçer 🥰
HaticeBerkayBalat3103 @Tugceayse 26+4 Haftalıgım canım kasıklarıma arada bir şiddetli agrı geliyor ama hemen geçiyor belime ve sırtıma da agrı geliyor aynı zamanda bacaklarım da vucudum agırlaştıkça agrı oluyor kramp giriyor magnezyum kullanıyorum ve idrar yolu enfeksiyonum var onun için doktorum antibiyotik vermişti kullandım 1 ekimde gidicem kontrolüme tekrardan şikayetlerim geçmedi söylicem bakalım ne yapıcak rabbim herkese sağlıklı hamilelik sağlıklı dogum kolay dogum nasip etsin inşallah 🙏🙏😊
Tugceayse HaticeBerkayBalat3103 insallah canım hayırlısıyla erken değil baktipinde doğum nasip eder insallah
Petyynut Calisananne25 evet duruştan kaynaklıysa bir sorun yoksa ağrıyı çekiyor insan zaten şükredip ☺️🙏🏻