Rumeysaakyr Kasık ağrısından acile gittim kan ve idrar testi istediler sonuç temiz çıktı ama beta hcg 4 çıktı.Adet günüm geldi olmadım daha.Geçen ay da adet gününe yakın test yaptırdım beta 0.2 çıkmıştı şimdi 4 e yükselmiş.Böyle olup hamile olan var mı aranızda
Asil28 Rumeysaakyr bende olmadı hiç . Ama adetini bekle olmazsan bi daha kan ver. İnşallah vardır ve sağlıklıdır 🙏
HEY03D Rumeysaakyr benim adetten 6 gün önce 2.9 çıktı. (En yüksek 1.2 çıkardı) Ateşlendiğim için ilaç kullanmam gerekiyordu şüphem olduğu için yaptırmıştım, genede doktorun verdiği ilaçları kullanmadım. Adetten 2 gün önce kaset testte silik çizgi çıktı. Şu an 14 haftalık hamileyim
Merve43 Rumeysaakyr bence bekleyin bu değer yükselebilir geç döllenme oluşuyor olabilir ben hamile olmadigimda değerim hep 0.2 vs çıkıyordu 4 şüpheli gibi
HEY03D Rumeysaakyr biraz daha bekle testi tekrarla, 5 in altı negatif sayılıyor biliyorsun . Hakkında hayırlısı olsun ♥️
nurseliterzi Beta hcg sadece gebelikte yükselen bi hormon değil. O yüzden en iyisi testi tekrarlamak🙏🏻 İnşallah hamilesindir🙏🏻☺️
berjerdekikaolikalev Rumeysaakyr Benim adetim bir gğn geçip yaptırdığımda 8 çıkmıştı 2 gğnde bir iki kat artmasını gerektiğini sayarsak hamile olabilirsiniz
Eliifkc Rumeysaakyr canım merhaba benim betam 0.100 çıkmıştı ve bi hafta sonra yükselmişti inşallah vardır seninde 👼