ikinciyegebe25 papatya56 iki türlü de kullanılıyor ama ben fitil olarak kullanmıştım çok işe yaramıştı ağızdan alındığında baş dönmesi yapıyor
prensesannesiiiiii papatya56 ben ağızdan kualndım hala kullanmaya devam ediyorum ama onun dışında iğne kualndım daha 2 iğnem var
Nzli-brfn00 papatya56 benimde içeride büyük bir kanama alanı var direkt fitil olarak başladım doktorum ufak ufak kanamalar olacak dedi daha damla görmedim şükür bekliyorum bakalım
prensesannesiiiiii papatya56 bol bol dinlen canım kesilir iğne sonradan ağrı yapıyor kalçada sende ağrı var mı şuan
12345a Ben aylarca fitil olarak kulandım kese yanı kanama alanlarım var doktorum fitil olarak kılanınca daha etkili olduğunu söyledi ve yan etkisi daha az oluyormuş ama her iki şekildede alınabiliyor doktorun nasıl söylediyse öyle kulanman en iyisi
papatya56 12345a Kese alanı kanamam yok cok şükür 4 hafta 6 günlüğüm kendi doktorum yoktu bugün hafta sonu olduğu için pazartesı gıtcem baska doktora muayne oldum oda kesen guzel gelişmiş dedı neden kanamam oldu bilmiyom
papatya56 12345a Sagol canım Rabbim herkesin evladını bagıslasın iki kere düşük yaptım ondan korkuyorum
12345a papatya56 Bende iki kere düşük yaptım ama bu sefer beş aylık olduk kanama alanı devam etmesine ramen genetik yada pıhtılaşma testi yaptırdın mı
12345a papatya56 bendede kan pıhtılaşması çıktı ama kanama alanından kulanamıyorum hangi genlerinde çıktı
papatya56 Nzli-brfn00 Benım kanama alanım yok bugun leke leke geldi şimdi gelmıyo İnşallah gelmez kac haftalıksın canım