Sehnur Kızlar 36+3 haftalığım sabahtan beri kasıklarımda inceden regl ağrısı gibi ağrı giriyor gece de alt tarafımda batma ve zonklama vardı bunlar yalancı sancı mı oluyor
Dilekcnkn Sehnur 36+6 haftalığım 2 haftadır var bende bu ağrılar herhalde artık doğum yaklaştığı için oluyor , sanki böyle birden suyum gelcek gibi hissediyorum yani başıyla çok baskı yapıyor
birmavihikayesi Sehnur Bende 35 haftaligim dün geceden beri bende adet sancısı gibi sancı çekiyorum bebeğimin hareketleri de 3gundir çok azaldı Pazartesi ye randevu alabildim birşey yoktur inşallah
Merveayd Sehnur 34. Haftadan beridir bende de aynı şikayetler var ve hep var şu an 38+6 olduk doktor normal dedi
Sehnur Dilekcnkn evet bende yeni başladı heran doğuracakmışım hissi var bende de böyle hissettirip 40 a kadar bekletmezler inşallah bide bugün hareketleri de çok azaldı
Dilekcnkn Sehnur aynı valla 41 olursa ne yaparız 😂Yeri daralıyor yaa ondan bende gece hissetmiyorum hiç sabah hissediyorum bazen hiç hareket etmiyor sadece hıçkırıyor ama takip etmekte fayda var
Sehnur Dilekcnkn benim de sabah kahvaltıdan sonra bi hıçkırdı sonra tık yok normalde tepiniyordu içimde gece de tepindi nedense babası varken daha hareketli 😂
Sehnur Merveayd bende yeni başladı sevindiydim böyle giderse doğururum diye ama senin iki hafta sürdüyse benim de 39 a kadar sürecek heralde 😂
Dilekcnkn Sehnur Benimkide sanki kız gibi 28 haftadan beri kendini göstermiyor 😂😂 resmen doğumda görücem artık 1 saat uğraşmıştı doktor göstermedi kendini sıpa 😂
Sehnur Masal53 düzensiz sanırım yattığım için vuruyordu kalktım hazırlandım falan geçti çocuk da hareket etmeye başladı 😂