Bsrkrc Güzel anneler yardım, oğlumun adını KUTALMIŞ koymaya karar verdik. Ama yanına bi isim daha koysam mı diye çok düşünüyorum. Sizce yanına ne olabilir?
Firstmomy Bsrkrc Kutalmış tek başına da çok güzel bi isim bence ama ikinci isim isterseniz de Kutalmış Efe olabilir ☺️ naçizane fikrim ☺️ Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah bebeğinizi 🥰
Bsrkrc 1anne2nefes Hayalllllll Tanrı tarafından yönetme yetkisi verilmiş hükümdar, kutlanmış kişi anlamında 😊 ayrıca Anadolu Selçuklu devletinin kurucusu Süleyman Şah’ın babasının adı🥰
Bsrkrc Firstmomy güzel bi isim 😊ama ilerleyen yıllarda çocuk beğenmezse ikinci kullanabileceği bi ismi olsa mı ki diye düşündüm🥰
Bsrkrc Gulsen4224 zaten ağır bir isim olduğu için ikinci ismi düşünmüştüm😊 eğer ağır gelirse ilkokulda falan ikincisini kullansın diye ama öyle de çok uzun olacak gibi 😊
Znur1997 Yanına kısa bır ısım koyabılırsınız Kutalmiş uzun bır ısım 🙈bizde esım 2.bebegıme Tolunay ısmını sectı onu koydum. Ek ısım de bn Egeyı sectım 🙈
Bsrkrc Znur1997 işk ismi ağır olduğu için ikincisi de çok basit olursa güzel olmaz diye düşündüm😊Kutalmış aras, Kutalmış çağrı, gibi olabilir mi diye düşünüyorum ama karar veremedim🤣
Gulsen4224 Bsrkrc benim oğlumun ismide uzun herkes okulda kodlama yapamaz dedi ama bende siz yapmayacaksınız oğlum yapacak diyip koydum Erkan Kayra bizim de kurtulmuş sanki böyle tek başına daha uygun geldi bana balım yine sana kalmıs elbette senin fikrince de mantıklı 😇😊
Bsrkrc Gulsen4224 eşim Kutalmış Kaan olsun mu dedi, ben de çok uzun olur diye vazgeçirmiştim😊şimdi ee olacaksa Kaan olmasın farklı bir isim olsun istiyorum🥰 biraz daha düşünüyüm teşekkür ederim yardımınız içim😊
Gulsen4224 Bsrkrc Kaan da hoş olmuş canım yanına sen düşün böyle kısa isimlerden umarım yanına yakışacak isim olacaktır rica ederim tatlım ne demek 🌸🥰
seker55 Bsrkrc Efe yiğit koymada nedense ben bunları hiç sevmiyorum bir de çok yaramaz oluyorlar nedense
Bsrkrc seker55 ben de çok sevmiyorum Efe, yiğit gibi isimleri 😊 kısa olmasına gerek yok Aras, ayaz, çağrı gibi uyan isimler de olabilir 😊