Hirakus25 Miraykardelen folik asit kullanmış mıydın acaba canım etrafımda bir kaç kişide çıktı ama bebekleri gayet sağlıklı doğdu
Sedaaaa2 Miraykardelen o nerde yazıyor bende yaptırdım sonucu dun aldımda bende öle bişey yok yazmıyor yani testlerde
Ryhntuna Miraykardelen bizde de çıkmıştı ama çok şükür bebeğim 1 buçuk yaşında turp gibi o yüzden şimdi 2liden başka bi tarama yaptırmıyorum yanıltıyo
Ryhntuna Sedaaaa2 grafikte yazıyo canım ikilideki gibi oran falan oluyo altta açıklamada net şekilde yazıyo değerin altında olup olmadığı fotosu varsa at bakim istersen
Ryhntuna Miraykardelen ben özel bi perinatoloji uzmanı mı neydi ona gittim baktırdım omurilik kemiklerini falan hep inceledi herhangi bi boşluk gözükmedi ayrıntılı ultrasonla baktırsan daha sağlıklı olur ben öyle emin oldum
Miraykardelen Ryhntuna bende pazartesi gidicem ama 16 haftalıkken almıyorlar detaylıya bakalım ne yapacaklar bende bilmiyorum AFP mom 3.87 çıkmış benim yüksek diyor doktor başka hastaneye sevk etti ama bilmiyorum ya korkuyorum açıkçası
Ryhntuna Miraykardelen korkma bu taramann yanılma payı çok yüksek sen Rabbine güven bol bol dua et bebişin sağlıklıdır 🙏