Evet kızlar gelelim her kızların ortak sorunlarına malum hamilelikten pek bakım yapamadık dogumuma az bi zaman kaldı ve bende bu halimden pek memnun değilinm kendimi bu aralar saldım sizin Önerilerinizi deneyip işe yarayan şeylere ihtiyacım var bakım rutinlerine gelelim kendi cilt sorunlarıma Benim cildim aşırı kuru özelikle yüzüm ve şuan kızarıklar oluştu iyi bi nemlendirici önerisine ihtiyacım var uygun fiyatlı icerigi kötü olmayan cünkü cildim hem hasas hem kuru oldugu icin herşeyi cildime deniyemiyorum malesef sonraki sorunum bu aralar kahve icmekten dişlerimde hafif lekeler oluştu o yüzden etkili bir beyazlatma yaratan diş macunu önerisine ihtiyacım var birde saçlarımı hamile kalmadan önce actırmıştım rengini ve ucları sarı renk oldu ve bakım yapmadıgım icin saclarım cansızlaştı taramakta bile zorluk cekiyorum cok dökülmeye başladı sac icin de önerileriniz varsa doğal evde yapabilcegim yada alabilcegim işe yarar dediginiz ürünleri paylaşın benimle burdaki arkdaşlara da fikir olur hadi herkes hamilelikteki cilt bakım rutunini yazsın işe yarar olanları tabiki cildinizin hangi tip oldugunu belirtin denicek olan arkadaşlar ona göre denesin fikirler gelsin bakalım 😊🌸