[silindi] Haftaya yeni girdik. İlk haftalar gazım falan oluyordu çatlayacak gibi büyürdü karnım. 18. Haftada artık gaz vs problemim kalmamıştı ve karnım yine baya büyüktü çıkmıştı. Son 1 haftadır bi garip o rahatsız eden gerginliği kalmadı daha bi rahatladım falan. Yanlara doğru fırtlamıştı onlar yok ortada toplanmış gibi duruyor. Hareket ediyor diye hissediyorum ama artık ondan bile şüpheliyim. Yumuşak değil hala sert. Haftaya detaylı var. Beklesem mi gitsem mi
Sedaaaa2 [silindi] bende hiç bişey yok 17 yi bıtırcez senın gene bişeyler varmıs hamile degilim gibi yani 😂😂😂😂😅hareketını hissedıyosan bence hiç kasma kendini detaylı içinde 21 en ideal degil mi 22 demi gidiceksniz
Cagla-91 [silindi] toparlanıyor artık karnınız benim de 10. Haftalarda belliydi hamile olduğum hep gazdan 😂 ama o siskinlik şimdi bebis büyüdükçe onun şişkinliğine dönüştü 🤗
Emine14 [silindi] gayet normal canim benim ikinci gebeliğim 26 haftaya giricem daha yeni çıktı ilk gebeligimdede aynı bu haftalarda karnım cikiyordu
Cansu88 [silindi] benim de öyleydi o haftalarda bi anda büyüdü sonra küçülmeye başladı esime diyordum ya benim göbek küçülüyor bir sorun mu var diye nerdeyse mezura ile olcucektim her gün 😀😀 simdi 25. Hafta sabah kalkınca hala ufak ama yemek yiyince kocaman oluyor 😀 ve cok sukur bebeğimin gelişimi yerinde🤲❣
kalpatisi_ [silindi] gerçekten bende öyle oluyorum. Bişey soruyorum kendi postumun altına 2-3 şey yazmadan kimsecikler gelmiyo. Napsak bi kaynana postu eş postu bizde mi açsak anca öyle geliyolar 🤷🏼♀️
[silindi] 1anneadayiii işte önceden şişip sonradan küçülmesi biraz düşündürdü beni de 😊 30a kadar yok gibi miydi
[silindi] Sedaaaa2 Oley mutlu oldum teşekkür ederim ♥️♥️♥️Hiç mi yok karnınız yoksa size mi öyle geliyor 😂😂 bilmem ki 22 diye biliyordum bende 🤷🏻♀️
Mercimegim4 Bende 26. Haftadayım bazen öyle bir şişiyor ki çatlayacak gibi bazende yok oluyor nereye gitti bu diyorym😂 sanırım gazla alakalı bişi. Korkma. Detaylı ya da git sertlik ve yumuşaklık önemli değil detaylı için ☺️
[silindi] Mercimegim4 ♥️♥️♥️ ayy yaşasın valla insan ne çok takıyor böyle şeyleri cok sağolun😊 bende bu aralar bu cocuk nerde diyorum hep duygularımızla oynuyorlar
[silindi] Cagla-91 öyle mi yani aynaya bakınca heyt bee diyordum şimdi görseniz sönmüş balon gibi bi ortada topcuk var🤷🏻♀️ demekki gerçeği buymuş 😂 teşekkür ederim ♥️
[silindi] Emine14 Erken o zaman ben boşuna korkmuşum. İlk gebeliğim bende hu haftalarda artık baya çıkacak zannediyordum 🤭
1anneadayiii [silindi] aynen canim hamile degilmisim gibi diyorsun gazım vardı diye haftan daha küçük göbek icin kafana takma hareketleri de tam hissetmeye bilirsin bu haftalar bazen çok hareketli olur bazende hiç hareket etmez yada hareket eder sen hissetmezsin
Lyra [silindi] ay benimde öyleydi hatta çok erken çıktı göbeğim dedimki eyvah bu iyice büyücek rahatsız Olcam mı acaba diye düşünürken 23. Haftamdayim karnım yine sis ama çok rahat hamile gibi değilim sanki 😅😅
Belacivciv [silindi] Gaz vs gittikten sonra rahatlatır zaten ama arada yine gaz sorunu oluyor 😅 Öne doğru çıkmaya başlamış olabilir, rahim yukarı çıktıkça kaslarınız da arada sertleşebilir
[silindi] Belacivciv heh evet böyle yayık duruyodu yanlara doğru bi orantısı vardı genişti falan. Şimdi öne sivrilmiş ne bileyim sopaya balon takılmış gibi. Sadece o kadarcık 🤷🏻♀️ teşekkür ederim yorumunuz için ♥️♥️♥️♥️😍
[silindi] 1anneadayiii Çok teşekkür ederim gerçekten bir bilene sor demişler rahatladım inşallah bir sorun da çıkmaz detaylıda ♥️
Sedaaaa2 [silindi] yok valla 😂😂😂 bende anlamadım ama 😂😂😂 banada doktorum 21 en ideali dedi ondan 21 i beklıyorum
Nnurdan [silindi] aynı durum bendede oluyor bazen çok sert ve gergin bazende iyice yumuşayıp azalıyor 21. Haftamdayım sanırım gaz ile alakalı
[silindi] Nnurdan demekki erkenmiş zaten çok çıkması için 🤷🏻♀️ covid aşısı falan da oldum beni maf etti ondan da kafaya takmış olabilirim. Teşekkür ederim ♥️♥️♥️