EsmaA5 Hanımlarrr bugün doktordan geldim önceki doktora göre 6+4 haftalıktık bugün başka bir doktora gittim 7+4haftalığız dedi kalp atışını dinledik mm filan söyledi 🤷♀️Kafam karıştı
Demetdemircioglu EsmaA5 benimde ozelle devlet arasinda 1 hafta oynuyordu ilk zaman 😁 ama sata gore hafta baz aliniyo😊
EsmaA5 Peki sonuç ne oldu 🙄 büyüklüğüne ve kalp atışına bakılırsa 7 haftalık ama regl günüme göre 6haftalık 🤷♀️
IlaydaOrhanKopuz Canım benimde bi hafta geriden geliyordu ilk zamanlar.doktorum tam tarihin üç aya girilirken belli olacağını söyledi.ki öyle de oldu 12. Haftamızda tam olması gereken güne geldi o yüzden biraz beklemelisin.daha minnacık olduğu için tam ölçüm yapamıyor ultrason🌸
EsmaA5 Beklemediyim ama her doktora gittiğimde farklı bişeye şaşırıyorum 🙄 küçücük bedeniyle beni parmağında oynatıyo yumurcak😂
gamzeozer16 Benimde en son gittiğimde 21 dedi detaylı ultrasondan önce diğer doktorda 22 haftalık dedi bazen öyle oluyor ama son adetine göre hesaplayınca denk geliyor :) bende bi problem olur falan diye endişelenmiştim ama bazen öyle oluyor
EsmaA5 Ona bişey olmasında bi hafta önce bi hafta sonra fark etmez ya 😇 merak etmiştim acaba bu şekilde olan var mı diye 🌸