Alka Kızlar hamileliğinde ketçap mayonez tüketen var mı?Dayanamıyorum ya. Olmuyor patates onlarsız. 🥺🥺
EmelAkman Alka ne zararı olabilrki en fazla kilo yapar sana bebeğe bi zarar vermez yaaa ye gitsin ben yiyorum
elaweannesi @Alka ilk zaman yemedim sonra baktım herkes yiyor bende yedim walla durumuda gayet iyi bebişimin daha dün hamburger 🍔 patates kızartması 🍟 kola içtim cipste yerim arada
Oyksaglam Mayonezin mutlaka etiketini okumalısınız, pastörize edilmiş yumurtadan yapılan mayonezi tüketebiliyorsunuz ancak ev usulü çiğ yumurtadan yapılan mayonez tüketilmemeli diye biliyorum:)
sarebebeginannesi Alka ilk baslarda dikkat ediyordum güya esim de almiyordu eve ben yemiyim diye ama son saldim gitti 😂😂 cok katki maddesi oldugu icin tabikide önerilmiyor. Ona bakarsan hamilelik olmasa bile tüketilmemesi gereken gidalar ☺️ mayonezin icindekiler kisminda pastörize edilmis yumurta diye yazmasi lazim onlari tüketebilirsin. Cig yumurtadan yapilmisini tavsiye etmem icinde salmonella bakterileri oldugu icin bebegin beynine etki ediyor ..
Mrymonek Alka ara sıra tükettim hergun değil tabiki haftada bir yada 10da bir yemeğe göre denk gelince abartmadan😊