Deletedmom_85 Kızlar yumurtlama olunca çatlayınca akıntı olur deniliyor. Ben bu ay yumurtlama gününü gördüm ama akıntı olmadı çatlamadığı anlamına mı geliyor yoksa akıntı olması şart mı? Hamilelikte yaşayanlar belirtirse sevinirim
Hilal-95 Deletedmom_85 belki idrarınla atmış olablırsın illa iç çamaşırına gelmesi gerekmıyor yanı benm bazen oluyor bazende olmuyordu ben adet bitiminde denedim snra yumurtlamayı uygulamadan takıp edip girmiştim akıntıma felan bakmamıştım yani
Cananyildiz Deletedmom_85 bazn akntı olmuyr benmde bikere başıma geldi o ay hic akıntı vs olmadı özellikle takp etmeme rgmen ben dedimki yumurtlama olmadı bska bsy icin dktora gittigmde yumurtan çatlamış dedi sasrdm
Deletedmom_85 Hilal-95 herkes yumurta çatladığının belirtisi o akıntı falan yazmışlar. Yani o akıntı olmayınca çatlamıyor mu nedir anlamadım çok kafa karıştırıcı Bi durum maalesef
Hilal-95 Deletedmom_85 ya evet benmde akıntım oluyodu ama arada öle diyolardı hatta benden yumurtlama zamnımda evlenmeden kan gelıyodu az bişey bana öle demişlerdi ama ben gebelık için uygulamadan yapmıştım mor ışık mor ışık diye 😄 bana doktorum adetin bitince çalışmalara başla hemen demişti🙈 akıntı olmaması çatlamadın anlamına gelmıyor bence bnm ablamında çatlamıyor sıkıntılı yumurtalıkları ama akıntısı gelıyor
Deletedmom_85 Hilal-95 anladım canım bilgilendirme için teşekkür ederim. Bide normalde yumurtlama günlerini hiç fatketmezdim. Ovulasyon testi ile gördüm bu ay yumurtlamayı ilk deva hafif kasık ağrım oldu döllenme olduysa ondan kaynaklı mı acaba diye düşündüm normalde giç ağrımazdı 🤭
Hilal-95 Deletedmom_85 inşallah valla bnm olmuştu ağrım sol tarafımsa iğne batıyordu sanki ben bıraz ondan anlamıştım olduğunu ama heveslenmek istemedim bekledim 🤗 inşallah senınkıde olmutur çok sıcak su ile duş alma ılık olsun inşallah güzel haberler alırsın kuzum🤲🏻
Deletedmom_85 Peki normalde Hilal-95 normalde yumurtlama günleriniz de ağrınıx oluyor muydu peki son olarak onu da sorayım. Sizin de ilk defa yaşadığınız Bi ağrı mıydı. Benim ki çok ağrılı değildi hafif hafif geldi sizde durum nasıldı?😊
Hilal-95 Deletedmom_85 bnm hafif oluyordu ama rahaatsız etmıyordu normalde ilişkiden snra bnm gebeliğimde kistde oluşmuştu bebekle beraber oyuzden briaz ağrım fazla olmuştu kuzum fazla oluncada anlamıştım bi farklılık olduğunu ama doktorum rahim kendını gebeliğe hazırlıyor ve kistin oluşuyor ikisi aynı anda olunca bende ki durum fazla olmuştu
Deletedmom_85 Cananyildiz gönlüme su serptiniz teşekkür ederim. Normalde bu ay akıntı gözledim gelmedi biraz da kasık ağrısı yaşadım kadın milleti işte belirti arıyor insan Baska zaman ağrımayan kasığım bu ay ağrıması düşündürdü 😇
Cananyildiz Deletedmom_85 bende öyleydim sürekli takip ettim akıntıyı ama bi türlü göremedim olmadı kesn dedm ama olmuş inşallah sizinkide olmştr ki ztn yumurtlama görmüşsnz büyük ihtimal sorn olmz