Betfer Herşeyi dert ediyorum üstümde bir yorgunluk bi halsizlik bir mutsuzluk var onun içinden çıkamıyorum. Acaba çocuğuma bakabilir miyim bu halimle diyorum . Bıktım ya . Acaba hamilelik psikolojisi mi?
Aycaaa571 Betfer aynen bu durum bendede var doğurmasına doğururum diyorum da nasıl bakacam doyurabilecek miyim ağladığında uyanabilecek miyim diye kaç aydır kendimi böyle yiyorum
Sermec27 Betfer Aycaaa571 bende öyleydim cok korkuyordum nasıl emzircem nasıl altını değiştircem nasıl uyanacağım nasıl uyutuyacağım diye emin olun doğurunca bir güç geliyor size Allah tarafından sanki 10 yıllık anneymiş gibi emin olun herkesten daha iyi bakıyorum oğluma annelik başka bir şey o kadar güçlü oluyorsunuz ki bebeğinizi kucağınıza alınca 🥰
Betfer Aycaaa571 delircek seviyeye geldim dışarı attım duramadım kendimi . Eve geldim yine duramıyorum
Aycaaa571 Sermec27 genelde böyle diyorlar ama insan tabi sürekli doğurmayınca😄😄 panik oluyor. Çocuk ağlar ağlar morarır duyamam ölür diye korkuyorum 😄 zaten hamile olduğumu öğrendiğimden beri normal doğumu nasıl yapacam diye kendimi yiyorum
Betfer Sermec27 inşallah öyle olur ben psikolojik olarak bittim de artık dayanamayacak seviyeye geldim . Kanamalar ,kaybedecek korkusu, eşin umursamazlığı beni maf etti dayanamıyorum artık o dereceye geldim . Bebeğime bakabilirim inşallah 🙏
Sermec27 Betfer inşallah bende cok zor gebelik geçirdim öncesinde 2 kayıp kanamalar gebelik şekeri hamileyken hemoroid ameliyatı oldum cok sıkıntılı süreçlerden geçtim Rabbım içinize ferahlık versin inşallah 🤲
Semaen Ayy bendede oluyor ya uykusuna cok ağır olan biriyim o kadar agırki ocakta birşey varken dahi uyudugum oluyor kaç kere eşim farketti kokulardan ne yanıyo diye bilemiyorum çocugu emzirirken falan uyuyakalırmıyım sonra hic sabit yatmam hep hereket ederim gece üzerine yatarmıyım yani çok erken bunları düşünmek icin ama sanırım sürekli birinin kontrolüne ihtiyacım olucak . Böyle evhamlar yaparak kendimi mutsuzluga itiyorum bende.