Petyynut eviminilkkusu ikili testiniz zaten düşük risk çıkmış istenen durum düşük risk çıkması tabii ki sadece tarama testi bunlar ama orta veya yüksek risk çıkmamış gayet iyi
eviminilkkusu Petyynut öyle canım evet bilmiyorum ilk o olay oldu sonra kanamalarım başladı hep bi olumsuzluk doktorların ağzından duyduğum o yüzden mi bilmiyorum sürekli ağlamaklı gergin hissediyorum çocuğumuzda üzmek istemiyorum ama içim içimi yiyor gibi
eviminilkkusu Busranurtopal İnşallah canım benim ya çok saol düşünmemeye çalışıyorum bilmiyorum artık bu kadar üzüntü normal mi diyorum kendi kendime de hormonlarında etkisi oluyor mu acaba çok gergin hissediyorum kendimi haklısın canım benim inşallah ♥️
Busranurtopal eviminilkkusu ben de senden farklı değilim ki. Hormonlar tabiki etkiliyor ama çok da yıpratma kendini. Bebeklerimiz hissediyor
eviminilkkusu Busranurtopal öyle canım elimden geldiğince öyle düşünüyorum 😔 sen nasılsın bir sorun olmadı demi en son gittiğinden sonra
Busranurtopal eviminilkkusu ben iyiyim canım şimdilik bir sorun yok çok şükür. Ama tabiki korkularım geçmiyor. Sürekli bir şey olacak korkusu beni yiyip bitiriyor
eviminilkkusu Busranurtopal yaa o hep kalacak ozaman hepimizde kuzum içini ferahlat bol bol inşirah oku kafanı dağıtacak uğraşlar bul kendine Allah’ın izniyle bişey olmaz dualarım o yönde inşallah ♥️♥️