Farid_Amina Gebelik testi yapdım pozitiv çıktı. Bir kaç gündür ağrım var. Iütfen yardımcı olurmusunuz🙏🏻🥺ilk ayda kasık/karın ağrısı olurmu ?
1dilaraca Farid_Amina olur tabi kuzum bebek yerleşiyor sonuçta ama ilk haftalarda düşük riski var ağrın artarsa acile git mutlaka aksatma kendini zorlama evde ev işleriyle vs
Shazik Farid_Amina Saglikla kucagina alirsin insAllah bendede ilk haftalarda agri oldu adet agrisi gibi doktorum korkacak biswy olmadigini soyledi simdi 9 haftasindayim🤗
58ee Farid_Amina 4 haftalık ögrendım 10 haftalık olduk Allah’a sukur hala ara sıra var o sıralar daha çoktu adet agrısı gibi çocuk yerleşiyor diyorlar hormonlar etki yapıyormuş ama telaslanıyorsan bı doktora git :)
Elfelf475 Farid_Amina 10. Hatta 20. Haftalarda bile kasık agrısı oluyor kanama lekelenme olmadığı sürece normal demişti benim doktorum
Farid_Amina Yeni evliyim. İlk hamilelik olduğu için biraz endişelendim. Hepinize güzel yorumlarınız için teşekkür ederim. İnşaAllah hepimiz bebeklerimizi Sağ salim kucağımıza alalım. 🤲🏻🧿💗