eso14 Kızlar erzincan da özel neon hastanesinden başka ayrıntılı ultrason yapan hastane yada klinik var mı ?
Fadime24 eso14 canım ozel neon da da yok detaylı ultrason arastırma hastenesınde mevcut orada yapılıyor
Byznr281115 eso14 burda kadın dogum doktoruna gorunuyorsunuz doktora soylerseniz size kagıt vericek ultrason için gun alıyorsunuz o sekilde detaylıya giriyorsunuz bana bakan kişi erkekti ama ekrana bakmaktan inanın size bakmıyor bile
eso14 Fadime24 yaaa öyle mi. Ben erzincana yakın bir yerdeyim. Bulunduğum yakın ilçelerde de yok. Peki doktor erkek mi bayan mı.
eso14 Derya3333 vallahi çok şaşırdım şu an. Peki doktoru bayan mı erkek mi? Erkek olsa da sorun olmaz ama rahat edemem açıkçası
Derya3333 eso14 canım kadın doğuma randevu alıyorsun muane edip doktor seni detaylı ultrasona gün alman için yeni acile yönlendiriyor 7 Ekim’de gireceğim kadın mı olur erkek mi bilmiyorum
eso14 Derya3333 haber verir misin canımm gittiğinde. Bir de kaç haftalıksın? Ben daha çok yeniyim niye şimdiden soruyorsun diyenler vardır belki ama bulunduğum yerde imkanlar çok kısıtlı. Yakın yerlerde arayış içerisine girdim