Hayris21 Dün geceden bel ağrısı çekiyordum. Az önce nişanım geldi elim ayağım dolandı ne yapmam lazım hemen hastaneye mi gitsem sancıları evde çekip ne zaman 5 dk da 1 olsa mı gitsem ayyy ilk gebeliğim ne yapacağım bilmiyorum heyecan yaptım.😥
Polyannaa123 Hayris21 canım panik yapma nişan geldikten sonra o gece doguranda var 1 2 hafta sonra doğuranda var. Yinede acile bir git sancına açılmana bakarlar. Duruma gore yatış yada eve gönderirler
Pembe_duslerr Hayris21 korkmayın sakin olmaya çalısın.ilk geneliğimde nişanım geldi direkt gitmiştim hastanede agrı cekmek daha zor.Evde kendinizi takip edin nişan geldikten iki gün sonrada dogum olabiliyor korkmayın sancı sürenizi tutun.Suyunuz gelirse hemen gidin
Hayris21 Pembe_duslerr @Polyannaa123 2 hafta önce 2 cm açılma var demişlerdi. Şuan 38 /3 haftalık bebeğim doktor her an gelebilir demişti. Onun paniğ biraz oldu.
Asyammerve Kızlar birşey soracam benim de dün akıntı gibi birşey geldi ama ilk defa öyle birşeyle karşılaştim sümüksü gibi katı baya ve serçe parmağım kadar Birşey rengi ise şeffaf renkteydi beyaz değil sizce bu ne olabilir benim de ilk gebeliğim 39+6 günlüğüm
Msl- Asyammerve aynısı bende de oldu dün 39. Haftadayım ama bilmiyorum ne olduğunu 🤷♀️ Bugün bel ağrım başladı