Mrymkdr Detaylı ultrasyon yaptırmadım bugün kontrolde bakıp öyle dedi doktor çok üzüldüm aynı durumu yasiyan oldu mu?
Ladess Mrymkdr tatlım benimde 21.haftada çıktı fakat dr 30.haftadan sonra normale dönebileceğini söyledi ,erkek bebeklerde görülme biraz daha fLa oluyormuş ,benim bebğim erkek ,korkma içini ferah tut,suyu ihmal etme
Oykuzey Mrymkdr BEnim bebeğimde de vardı, detaylı ultrasonda çıktı. Üç hafta içerisinde kendiliğinden düzeldi. Sıkı takip ettirin, başka birşey yapmaya gerek yok, düzelir EvelAllah.
Btl1816 Mrymkdr bende detaylı ulstrasyonda çıktı ortaya. Ama sorun edilecek bişey değil İnan ben oturup kafa bile yormadım. bu zamanla geçen bişey ve erkek bebeklerin %90 onda oluyor dedi detaylı ulstrasyonda doktorum
Merve_nurkacar Canım onu bana da söyledi takip edilmesi gereken bi konu genelde dğzene giriyor merak etme ama tabiki takibe alınması gerekiyor detaylıda net şekilde anlarsın zaten üzme kendini bebisi de üzme ❤️
Mrymkdr Merve_nurkacar sırtımi Allah a dayadim tabiki doktor söyleyince de çok üzüldüm detayliyada hep korktum diye hiç girmedim 😔
Zhrnc Mrymkdr 23den 34e kadar hala genişleme devam ediyor Doktor sorun olmaz dedi ama normale de dönmedi daha