Gulnur Yuzumde sirtimda gogsunde uyuz sivilce cikticok sinirlerim bozuk yuzum hemen yaglaniyo vok uzukuyorum kizlar care bulan varmi nolur yardim edin😢😢
Sonaybaycin Gulnur canim öncelikle bunu kafana takıp stres yapma bence. Benimde hamilelilte yüzümde cok sivilce oldu tek careyi dalinle yıkamakta buldum oda tam kesmiyor azaltiyor 1 ay önce dogum yaptım ve simdi gecti hepsi sadece sabretmek gerekiyor🙏🏼
Minnosunannesi Gulnur benimde öyle ama bu kadar isyan etmiyorum. Hem geçici bi durum hemde bebeğim için razıyım tabiki hemde kanama vs o kadar çok sağlık sorunuyla baş etmeye çalışıyorum ki bu hiç umrumda değil
Osse Gulnur üzülme benim annemin yüzüde öyleymiş sivilceden görünmüyor derdi beni doğurduktan sonra geçmiş geçer seninki de canım bende de bazen tek tük çıkıyor
Busrabnrby Sonaybaycin bebeginin cinsiyeti ne dogumdan sonra hicbir sikintin kalmaz evet piskolojikmen kotu bi durum gercekten ama bebeginle gecircegin guzel gunleri dusun hicbir sivilce kalici degildir
Sydgrdl Canim benimde oldu bi ara çok ama şimdi son haftalardayım zamanla geçiyor sıkıntı yapma yeter
Sonaybaycin Busrabnrby erkek😅 Güya anneyi güzellestirir derler hepsi hikaye malesef bende tam tersi oldu
Saramasal Bebeği sıcak tutmak için vücutdaki yağ oranı artıyor canım buda annede sivilce yapıyor bol su içmeye çalış en azından azalır
uras Gulnur doğal gül suyuyla bebek pudrasini karıştırıp yüzünüze sürün 15 dk kalsın ve geri gül suyuyla silin tonik gibi
Busrabnrby Sonaybaycin aynen bende o yuzd3n sordum tamamen hormonlarla alakali bisey walla dedikleri herbisey batir inanc allahtan baska kimse bilemez neyin ne oldugunu 😊
Gulnur Minnosunannesi yoo benim isyan ettigim falan yok sadece uzuntum bu yonde benimde cunku normalde sacim bi yaglansa uyuyamayan bi insanim simdi dakka basi olunca etkileniyo insan.herkesin yapisi farkli
BegmkbraKansiz Benimde sırtında sivilceler oldu cildim yağlandı saçlarım hep kuru olurdu yağlandılar bende tekim sanıyordım