Meless ilkgozagrimhavinim 39.haftaya girdim daha gelesi yok kız bebek erken gelir lafına çok inanmıştım ama yalanmış😂
ikiprensesannesii ilkgozagrimhavinim ilk kizim 39+4te geldi sezaryenle 🤦♀️😄 son anda ters dondu ve hic dogum kanalina girmemsti
ktnzehra49 ilkgozagrimhavinim büyük kızım havin sahra mı 41+0 da sezaryenle doğurdum bu kızım asiyemi de 39 gibi alırız dedi doktorum 🥰
Umay21 ilkgozagrimhavinim 33 haftalıkken doğmaya kalktı serumlarla ilaçlarla doğumu durdular eli kulağında bekliyoruz ☺️
ilkgozagrimhavinim Meless eskiler hep öyle söyler ya. Kuzenimle bir hamile kaldık. Onunki erkek, benden 2 hafta daha büyük. Yani ben 32+3üm bugün, o 34+3. Ama büyükler diyorki sen önce doğurursun çünkü kız😅
Meless ilkgozagrimhavinim allah bilir tabi ama inşallah 37.haftadan sonra gelir canım her şeyi tam olsun öyle gelsin sıkıntı çekmesin🙏😍
SlmMlk Hafta da suyum geldiği için acil sezeryana alındım. Buda kız yarın 32 haftalık oldum doktorum heran gelebilir diyor şuan kanala girmiş vaziyette bekliyoruz🤭
ilkgozagrimhavinim SlmMlk oo baya erken gelmiş ilk kızında😍 peki küvezde kaldı mı 34.hafta erken sayılıyor ya
SlmMlk ilkgozagrimhavinim evet maalesef kaldı 14 gün kadar suyu bitince nefessiz kalmış tı kilosuda baya düşüktü o zaman 1,950 gram doğmuştu ama şuanda çok iyi çok şükür 🤲
ilkgozagrimhavinim ktnzehra49 41 mi😳 maşallah, gelmediği için mi zorunlu sezeryane alındınız? Bende kızımın adını havin koyucam inşallah🤗
ilkgozagrimhavinim Meless amin canım vaktinde gelsin diyorum hep inşallah sağlıkla vaktinde gelsin. Ama hep erken olacak gibide hissediyorum nedense🤷🏼♀️
ktnzehra49 ilkgozagrimhavinim adıyla yaşasın sağlıcakla gelsin inşallah minik 🥰 8 cm açılmayla sezaryene girdim kızım suni sancıyı kaldırmadı kalp atımları yavaşladı kakasını yaptı doktor her şey normal suyun fazla bir saat daha bekleyelim dedi ben kendim sezaryene girdim
ilkgozagrimhavinim ktnzehra49 tabi haftasını doldurunca da artık riskli derler ya, iyi yapmışsınız riske atmamışsınız. Rabbim bağışlasın inşallah🤗🙏🏻
SlmMlk Busraya içinizi rahat tutun doktorunuz neyi öneriyorsa mutlaka dinleyin benim oğlum 27. Haftasında kanaldaydi ve 1 cm acilmam vardı doğumu heran bekliyoduk ama 34 . Haftaya kadar durdu ne zaman suyu azaldı o zaman doğum başladı endişe etmeyin bol bol dinlenin biraz da hareketlerinizi kisitlayin yeterli olacaktır 😚
ktnzehra49 ilkgozagrimhavinim amin canım inşallah 🥰 riske atmak istemedim korktum suni sancı verildiği zamana kadar hiç sancım yoktu benim suni verildikten 1 saat sonra benim sancılarımda eklendi öyle aman aman bi sancımda yoktu ama nst de yüksek çıkıyodu kızım ikisini birden kaldırmadı düşün yani 1 saatte 8 cm ve hastaneye yatışımın yapılması için gittiğimde 35 haftadan beri 2 cm açıklığım vardı her şey normal doğuma müsaitti ama ben yapamadım kızımı riske atmak istemedim